Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Nieuwe homepage

Nieuwe homepage

En - heb je het al gemerkt? Hof Eibens heeft een nieuwe homepage met veel nieuwe functies, foto's en nu zelfs video's met de veulens, remonts, paarden te koop en fokmerries. De conversie van de oude homepage duurde een paar dagen - en natuurlijk is het nog niet 100%ig klaar - maar, het was het wachten waard, nietwaar? Vanaf nu kunnen we actueel nieuws, berichten over de Eibens-boerderij, de ruiterclub Obere Arlau, de Holsteiner paardenfokkerij of wat dan ook zeer snel doorgeven en aankondigen op onze nieuwe homepage.

Schrijf ons maar eens, hoe u onze nieuwe homepage voor de fokkerij van Holsteiner paarden bevalt. Als u suggesties en voorstellen heeft, hoe we iets beter kunnen realiseren, dan zijn we blij deze van u te horen en te kunnen doorstromen naar de toekomstige planning van de internetkant. U kunt ons een bericht sturen in de speciaal bijgevoegde Gastenboek achtergelaten.

 

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL