Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Veulen video's online!

Veulen video's online!

Veulens 2011

Video's van de eerste Holsteiner veulens van 2011 online!

Sinds vandaag staan de eerste video's van onze veulens van de Holsteiner veulenfokkerij 2011 online. Helaas hebben we vandaag slechts twee van de 11 veulenvideo's afgewerkt, maar de rest volgt in de komende dagen. In de laatste 2 dagen zijn nog twee van onze merries veulentjes geboren, dus we verwachten nu slechts 8 veulens in de komende dagen en weken. De foto's en video's van deze veulens staan in juni/juli online.

De veulens, waarvoor de video al is voltooid orden, zijn een Colt van Lasino / Caretino - Stamm 4779 en een Colt van Larimar / Coriolan - Stamm 730b

Alle reeds geboren en te koop zijnde veulens van de Holsteiner veulenfokkerij Hof Eiben, van Harlad Andresen - Behrendorf - zijn te vinden onder Veulenverkoop. Een merriebezettingslijst van 2011 met de huidige paartijd van de merries is te vinden onder Mares lijst 2011. Let ook op de informatie die beschikbaar is voor verkoop Holsteiner fokmerries en Toon Jumpers van de Holsteienr paardenfokkerij van Harald Andresen.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL