Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2015 - Merrieveulen van de hengst Uriko

2015 - Merrieveulen van de hengst Uriko

Holsteiner merrieveulen van Hngst Uriko uit Randi, van Corrado I, Capitol I, Landaris, Corleone Stamm 1223, geboren 21.03.15

 

Langbenig met een edel gezicht en beweging van het allerbeste - zo presenteerde dit Holsteinse topveulen zich bij de voorbemonstering. Vader Urikos is zeer interessant. Dit is een zeer bijzondere opstelling van internationale topverervers van de springpaardenfokkerij. Urikos' vader Untouchable, zelf getest in de internationale topsport, komt uit een combinatie van de Franse topvererver Papillon Rouge met het bloed van de Nederlandse tophengst Heartbreaker. De Holsteinse moedermerrie is gewoon een droom door Corrado I en Capitol I - prestatievermogen en bereidheid om te presteren met het allerbeste karakter - zo moet het zijn!

{galerie}salaris/foals/2015/ST_Uri_Corr/{/galerie}

{galerij}salaris/foals/2015/Randy_Uriko/{/galerij}

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL