Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Veulenveiling & Veulenverbranding

Veulenveiling & Veulenverbranding

Als u de veulens van de oogst 2015 van de Holsteinse paardenfokkerij Hof Eibens in leven wilt zien, dan zijn de volgende 2 komende data hiervoor ideaal.

Op 02 juli vindt in Behrendorf de veilingveulenkeuze van het Holsteiner Verband plaats voor de Holsteiner Veulenveiling 2015 op 29 augustus. En op donderdag 23.07.2015 vindt ook de jaarlijkse veulenverbranding van de vereniging plaats in Behrendorf. Zoals altijd start de veulenwedstrijd om 11 uur 's morgens met de veulens en om 13 uur 's middags worden de merrieveulens gepresenteerd. Na afloop van de veulenrace vindt het Nospa-veulenkampioenschap plaats.

Ik kijk uit naar uw bezoek
Harald Andresen

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL