Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Holsteiner springpaard van Diarado

Holsteiner springpaard van Diarado

We zijn erg blij met de ontwikkeling van onze 3-jarige merries! Hier een van onze "sterren" door Diarado MV Carpaccio/ Lord Stamm 5964

 

Deze prestatiegerichte Holsteiner merrie met een absolute prestatiebereidheid ontwikkelt zich tot een springatleet van de bijzondere klasse!

Uit deze droomparing zijn al 2 andere Holsteiner merries voortgekomen, Diarados First Lady (Deze merrie maakte als 3-jarige een uitmuntende merrietest met meer dan 8,0 in het gemiddelde) en Diarados First Jady II die nu 4 jaar oud is en de ingang van de showcarrière beheerst. De moedermerrie Sonne van Carpaccio / Lord is zelf succesvol in de sport en heeft een absoluut dubbeltalent - deze Holsteiner jonge merrie is momenteel ongeveer 1.68m - voor meer informatie kunt u terecht bij...

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL