Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Veulenverbranding 2010 Behrendorf

Veulenverbranding 2010 Behrendorf

Holsteiner veulenkampioenschappen 2010 Behrendorf

Een groots evenement in het bolwerk van de Holsteinse paardenfokkerij met internationale aandacht en bezoekers. In totaal werden 6 veulens van de Holsteiner paardenfokkerij Hof Eibens van Harlad Andresen beloond met een veulenpremie. Het merrieveulen door Skyros van White Girl werd gekwalificeerd onder de laatste 20 van 400 veulens in het veulenkampioenschap.

Uit Denemarken, Zwitserland, België en natuurlijk uit heel Duitsland kwamen de bezoekers van de Holsteiner veulenrace en het Nospa-veulenkampioenschap 2010 naar Behrendorf en ze zagen allemaal een veelbelovende fokkerij voor 2010. We waren vooral blij dat in totaal zes van de veulens van onze paardenfokkerij Hof Eibens met een veulenpremie werden bekroond.

De volgende Holsteiner veulens werden bekroond met een prijs

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om al mijn helpers te bedanken, en in het bijzonder de leden van de Holstein Young Breeders voor hun actieve steun en hulp.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL