Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Televisierapport veulens verfijnd

Televisierapport veulens verfijnd

Televisierapport veulens verfijnd

Zoals we u al hebben verteld, heeft de RTL regionale televisie een kleine reportage gemaakt over de Holsteiner paardenfokkerij in Hof Eibens en de veulenrennen. Bijgevoegd nu de link naar de video, voor iedereen die het niet op TV heeft gezien. Hoe koel de veulens bleven tijdens de riskante affaire - onze verslaggevers Marina Daub en Amira Azozz waren er.

RTL Regionale SSH: Veulens verfijnd

Harald Andresen en zijn dochter Vivien hebben zich in het zweet gewerkt: De fokker uit Behrendorf in het district Nordfriesland is met 16 veulens op pad gegaan voor de veulenverbranding van dit jaar. Daarbij is het jonge wild niet alleen netjes opgeknapt, maar ook verfijnd door het merk van de Holsteiner paardenfokkerijvereniging.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL