Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Voer voor de opvoeding van veulens

Voer voor de opvoeding van veulens

De Champ Veulensstarter houdt rekening met de speciale behoeften van groeiende veulens door de speciaal uitgebalanceerde samenstelling van de voedingsstoffen. Door het bijvoeren van Champ Veulensstarter Storingen in de ontwikkeling van het veulen worden vermeden en een optimale, gelijkmatige groei van het veulen is gegarandeerd.

Champ Veulensstarter met zijn optimale gehalte aan mineralen, vitaminen en sporenelementen, zorgt ervoor dat botten, spieren en organen zich positief ontwikkelen.

Champ Veulensstarter ondersteunt alle belangrijke lichaamsfuncties en metabolische processen. Door de zorgvuldige selectie en constante controle van de gebruikte grondstoffen en hun hoge hygiënische kwaliteit wordt voorkomen dat Champ Veulensstarter indigestie.

Door de goede verteerbaarheid en acceptatie is een bijvoedering van Champ Veulensstarter al mogelijk vanaf de 3e week van het leven.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL