Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Uniek door Urleven Pironniere - 569

Uniek door Urleven Pironniere - 569

Holsteinse verkoop van springpaardenUniquieHolsteiner Paard verkoopt Broodmare

Holsteiner merrie - geboren 2008 - Stamm 569 - door de hengst Urleven Pironnirere

Holsteinse springmerrie met een sterk type van de Franse elitehengst Urleven Pironnirere, die door zijn indrukwekkende vermogen en prestaties tot aan de bronzen medaille op de Europese Kampioenschappen succesvol is geweest in de moeilijkste springklassen. Uniquie ca. 1,68m kan op de moederlijn verwijzen naar het waardevolle Calato-bloed en leidt dan Caletto I en Ladykiller xx bloed. Deze Holsteiner springmerrie is klaar om te presteren en heeft al ingebroken - ze toont haar super instelling en ambitie. In het vrijspringen overtuigt ze! Super voorzichtig, met snelle reflexen en veel overzichtspringen met een uitstekend vermogen.

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Paardenvideo:

{flv breedte="540″ hoogte="304″ img="Paarden/Verkoop Paarden/Unique/DSC_5855.jpg"}Verkoop Paarden/Unique/Harald_Uniuqe_v{/flv}

Als u problemen heeft met deze paardenvideo, of als u de video van dit paard in een groter formaat wilt bekijken, neem dan contact met ons op.
kwaliteit, u kunt deze paardenvideo hier ook downloaden als Windows Media Video (wmv).
Klik op de volgende link en de video wordt direct in uw Windows Media Player geopend.

Uniquie door Urleven Pironniere - 569 andresen, veulen, frans, harald, hengst, boerderij, holsteiner, informatie, ladykiller, paardenfokkerij, pironniere, lente, springen, uniquie, urleven, world mov klein Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon Toon 37,24 MB

[top]


Paardenfoto's:

{gallery}Paarden/Verkoop Paarden/Unique{/gallery}

[top]


Stamboom / Lineage:

Urleven Pironniere Hurlevent Amour Du Bois Koran
Margarette
Tulp C Red Star II xx
Lunatique
Gourmande Arquebusier Papy De LL
Lackme
Verrassing D. MA Bois Rouaud xx
Oseille
 
Trixi II Calato Capitool Capitano
Folia
Vanessa III Landgraaf I
Renaissance
Chanral VI Caletto I Cor de la Bryere
Drka
Fascinatie Farnese
Elki door Ladykiller xx

[top]


Hengsteninformatie: Hengst Urleven Pironniere

Eurohengst van internationale klasse. Hij belichaamt de sport van de moderne tijd op een ideale manier. Karakter, prestatiebereidheid, sterke zenuwen en de onvoorwaardelijke wil om te winnen kenmerken deze tophengst, die zelfs op zijn oude dag nog weet te behagen met zijn glasheldere benen en grote schoonheid. Al in Frankrijk was Urleven Pironnière een eersteklas prestatiepaard dat jaar na jaar voorin de nationale springkampioenschappen plaatste. Hij won talrijke wedstrijden op CSI- en CSIO-niveau en plaatste zich in het WK-springen. Hij was lid van het Franse Bronzen Team op de Europese Kampioenschappen voor Springers in St. Gallen in 1995 en werd in datzelfde jaar vierde op de Franse Kampioenschappen. Hij won de wereldbeker op het CSIO in Plovdiv en plaatste zich in Istanbul, Berlijn, Athene, Bologna, Donaueschingen, Wenen, Madrid, Maastricht, Lissabon en Moors, om maar een paar van zijn grote successen te noemen. Urleven Pironnière was een finalist in de Wereldbekerfinale van 1998 in Helsinki. Vader Hurlevent is een fokker van internationale sportpaarden en neemt een bijzondere positie in als prestatievererver. De moeder Gourmande bracht meerdere prestatiepaarden, Quincy Pironnière, volle zus van Urleven Pironnière, was internationaal succesvol in de springsport en Tendre Pironnière was finalist op het Franse kampioenschap springen in Fontainebleau in 1991. De eerste nakomelingen in Frankrijk resulteerden in succesvolle finalisten op de Nationale Kampioenschappen in Fontainebleau, die in alle opzichten in de sportieve voetsporen van hun vader treden. Ook in Zuid-Duitsland heeft hij al jonge toppaarden voor de springsport voortgebracht met successen tot op gevorderd (S) niveau. In Holstein heeft hij zich uitstekend gevestigd. Verschillende veulens werden bekroond

[top]

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL