Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Verkoop van Holsteiner fokmerries

Verkoop van Holsteiner fokmerries

Onze paardenverkoop van fokmerries in Sleeswijk-Holstein

Op deze pagina van de Holsteiner paardenfokkerij van Harald Andresen vindt u enkele van de beste fokmerries waaruit wij onze topdressuur- en springpaarden fokken.

Bij Hof Eiben zijn er 20 fokmerries voor u, goede stambomen, uitstraling en advies inbegrepen.Paardenverkoop en Veulenverkoop zijn erg belangrijk voor ons en we hebben paardenvideo's te bekijken op de site van Hof Eiben. als u geïnteresseerd bent in springen of dressuur, dan hebben we het juiste paard of fokmerrie voor u!

Als u ook uw fokmerrie met een uitzonderlijke stamboom op de markt wilt brengen, neem dan contact met ons op! We streven er altijd naar om zowel onze merries als de kwaliteit van de sportpaarden te verbeteren.

Ze kunnen zelfs insemineren en dragen Koop fokmerries!

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL