Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Video's verkoop veulens

Video's verkoop veulens

 

Colt van Larimar

Gisteren hebben we twee nieuwe video's van onze veulens, die te koop zijn, online gezet. De veulens zijn een Holsteiner veulen - geboren op 04.03.2011 - Stamm 776- door de hengst Larimar uit een merrie op Calypso I/ MMV Tumbled XX / MMMV Colt en een Holsteiner fillies - geboren in 2011 - Stamm 750 - door de Holsteiner hengst Cachas uit een merrie van Heer / Marlon / Helios. Let er ook op dat beide fokmerries van deze veulens ook te koop zijn. Als u uw eigen Holsteiner paardenfokkerij Als u uw paardenfokkerij wilt opbouwen of uitbreiden, kijk dan eens naar ons aanbod van Holsteiner fokmerries, die te koop zijn. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op onder mijn Contactgegevens bereiken.

 

Link: Verkoop van Holsteiner fokmerries

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL