Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2011 Utali - merrieveulen van Lasino - 730 B

2011 Utali - merrieveulen van Lasino - 730 B

Filly door Lasino te koopKampioensmerrieveulen van Lasinoverkocht kampioen veulenveulen

Holsteiner merrieveulen - geboren 2011 - Stamm 730 B - Hengsten: Lasino / Caretino / Corrado I / Coriloan

VeulenverkoopDe Holsteiner hengst Lasino, zijn pedigree leest als een bestseller in de springfokkerij. Met Landgraf als vader en in de moederlijn de hengsten Capitol I, Lord en Roman, zijn de belangrijkste springbloedverervers van het Holsteiner ras hier verenigd. De moeder van het veulen is een prestatiegerichte zwarte Holsteiner merrie met een gemiddelde score van meer dan 8,0 en een Bezierksprämie. Een halfbroer van Cash & Carry is in Nederland gekeurd. De stam 730B spreekt voor prestatiepaarden met veel vermogen en de beste instelling. De moederlijn is succesvol in de springsport tot op gevorderd (S) niveau. Deze Holsteiner top fokmerrie is in 3 generaties met Harald Andresen in de fokkerij. Dit edele Holsteiner merrieveulen combineert prestatiebereidheid, rijvaardigheid, springvermogen en Holsteiner charisma - karakter - klasse in zichzelf, een super veulen om zeker van te zijn! Het Holsteiner Verband heeft dit Holsteiner merrieveulen 3e geplaatst op het veulenkampioenschap in Behrendorf!

Veulen te koopHet spijt ons, maar we hebben nog geen verdere informatie over dit holsteiner veulen, dat te koop is, opgeschreven. Indien u meer informatie wenst over dit veulen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Harald Andresen personal.

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulen video: Filly door Lasino

{flv breedte="540″ hoogte="304″ img="paarden/voeders/2011/Utali_foalsv._Lasino/HA_0073.jpg"}voeders/2011/Utali_foalsv._Lasino/Harald_Utali_foalsv{/flv}.

Als u problemen heeft met deze paardenvideo, of als u de video van dit paard in een groter formaat wilt bekijken, neem dan contact met ons op.
kwaliteit, u kunt deze paardenvideo hier ook downloaden als Windows Media Video (wmv).
Klik op de volgende link en de video wordt direct in uw Windows Media Player geopend.

2011 Utali - merrieveulen van Lasino - 730 B andresen, capitol, succesvol, veulen, harald, hengst, boerderij, holsteiner, klasse, landgraf, lasino, stamboom, springen, moeder, merrie, merrieveulen bewegen klein Verkoop video merrieveulen van de hengst Lasino 32,33 MB

Video veulenverbranding 29. Jul. 2011 in Berhendorf

{flv width="540″ height="304″ img="horses/foals/2011/Utali_foalsv._Lasino/DSC_3844.jpg"}foals/2011/Utali_foalsv._Lasino/395_Utali{/flv}

Als u problemen heeft met deze paardenvideo, of als u de video van dit paard in een groter formaat wilt bekijken, neem dan contact met ons op.
kwaliteit, u kunt deze paardenvideo hier ook downloaden als Windows Media Video (wmv).
Klik op de volgende link en de video wordt direct in uw Windows Media Player geopend.

[top]


Veulenfoto's: merrieveulen van Lasino

{gallery}paarden/voeten/2011/Utali_Fohlenv._Lasino{/gallery}

[top]


Stamboom

Lasino Landgraaf I Ladykiller xx Zeillicht xx
Eenzame Beuk xx
Warthburg Aldato
Sneeuwbloem
Arina Capitool I Capitano
Folia
Svettana Heer
Maya
 
Utali Caretino Caletto I Cor de la Bryere
Deka
Isidore Metellus
Corbala
Natalie Corrado I Cor de La Bryere
Soleil
Gaya I Coriolan
Zahrathustra

[top]


Hengsteninformatie: Lasino 

Stamboom Lasino kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

Zijn stamboom leest als een bestseller in de springfokkerij. Met Landgraf als vader en de hengsten Capitol I, Lord en Roman in de moederlijn zijn de belangrijkste springverervers van het Holsteiner ras nauw met elkaar verbonden. De prestatiegenen van de volbloed Ladykiller xx komen in Lasino tot uiting via Landgraf I en Lord en Capitol I en Ramzes. Ze maken de hengst tot een interessante vererver in de Holsteinse fokkerij, vooral omdat hij geen bloed draagt van Cor de la Bryère.

Op het verrichtingsonderzoek behaalde hij een springindex van 130 punten. Daarna volgde het gebruik in de sport, eerst met Bo Kristoffersen, daarna met Jörg Kreutzmann, die met hem in Dortmund, Neumünster en Aarhus internationaal succes wist te boeken.

Uit de relatief kleine, maar zeer succesvolle lijn 2543 van de familie Thiedemann, in vergelijking met de totale bevolking, zijn veel succesvolle nakomelingen te vinden. De basismerrie van deze lijn is de Fanatic-merrie Optik. De winnende hengst van de hengstenkeuring van 1981, Lavallo by Lord, komt uit deze moederlijn via de Marengo-merrie Maya. Andere gekeurde hengsten uit deze lijn zijn Boritas, Lux Z en Coriando. De moeder van Lasino, de merrie Arina van Capitol I, heeft de twee gelicentieerde zonen Limoncello I en II van Lorentin voortgebracht.

De merrie Loreana komt ook uit de stam 2543 van de familie Thiedemann. Ze was succesvol in internationale springcompetities onder Achaz von Buchwaldt en vervolgens met Lars Nieberg.
Lasino's nakomelingen braken in 2007 internationaal door. Lord Luis won de landenwedstrijd in La Baule met het Duitse team onder Alois Pollmann-Schweckhorst en werd in 2008 2e in het Duitse kampioenschap in Balve en 2e in de eerste etappe van de zeer gewaardeerde Global Champion Tour in Doha, Qatar. Ook onder zijn nieuwe ruiter Lars Nieberg zette hij zijn successen voort, ze wonnen onder andere de Grote Prijs van Braunschweig en plaatsten zich in Abu Dhabi en Göteborg.

Le Beau, zeer succesvol onder Dirk Schröder in het indoor seizoen 2006/2007 in de Grand Prix van Hannover, Frankfurt, Braunschweig, Neustadt en Verden, veranderde in het voorjaar van 2007 in Noorse handen. Onder zijn nieuwe ruiter Stein Endresen eindigde Le Beau op zijn eerste internationale kampioenschappen, het Europees kampioenschap in Mannheim, op de 13e plaats en met twee foutloze rondes in de landenwedstrijd speelde hij een belangrijke rol in het helpen van het Noorse team om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Hongkong. Hij bereikte met Stein Endresen de individuele finale van de beste 25 op de Olympische Spelen in Hong Kong en eindigde op de 16e plaats. Het duo nam ook deel aan de Europese Kampioenschappen in Windsor in 2009 en plaatste zich in vele hooggewaardeerde springcompetities.

Leconte is niet minder succesvol onder Marcus Ehning, hij won, naast vele andere topplaatsen, de Wereldbeker jumping in Bordeaux.
Easy Going onder Inga Czwalina trok in Sleeswijk-Holstein vanaf zijn jongere oogst bijzondere aandacht. Als achtjarige heeft ze al 45 overwinningen en plaatsingen behaald tot vergevorderd (S) niveau ***.
In Duitsland heeft Lasino momenteel 39 nakomelingen die succesvol zijn in de springsport voor gevorderden (S). Drie van zijn zonen hebben tot nu toe een licentie gekregen: Let's Dance Lasino, Looping en Lovari.

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL