Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Holstein veulenveilingen 2011

Holstein veulenveilingen 2011

Veulenveiling Behrendorf

Nogmaals, de jaarlijkse Veulenaflegging voor Holstein-veulens in Behrendorf zal plaatsvinden. Morgen, zaterdag 17.09.2011, kunt u de Holsteiner veulens van de Nordfriesland en Sleeswijk-Flensburgse manden vanaf 14.00 uur op de veiling bekijken. Ook twee veulens van Hof Eibens, uit de paardenfokkerij van Harald Andresen, werden geaccepteerd voor de paardenveiling van veulens in Behrendorf 2011. Het gaat daarbij om een premie Colt van Cassini I van de Usambara van Casco en een Filly van Cassini I van het Witte Meisje van Colman.

 

We verwelkomen u graag op de veulenveiling in Behrendorf en als u geïnteresseerd bent, laten we u ook onze andere Holsteiner veulens uit 2011 zien die nog te koop zijn.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL