Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Holsteiner fokmerrietest 2012

Holsteiner fokmerrietest 2012

Op de stationstest van de Holsteiner merries in Lürschau Hof presenteerde Eibens - Harald Andresen - een merrie van de hengst Diarado. Deze Holsteiner merrie, uit de eerste jaargang van de Holsteiner licentie-winnaar van 2008, voldeed volledig aan de voor haar gestelde verwachtingen en kon zich meteen als staatspremiumkandidaat met uitstekende beoordelingen laten gelden.

Met droomscores tot 9,5 werd deze jonge Holsteiner merrie heel goed gekeurd. De moedermerrie, Zon uit de Holsteiner merrielijn 5964 van Carpaccio / MV Lord / MMV Locarno, zijn op Hof Eibens sterke, goed gemodelleerde en zeer getalenteerde Holsteiner veulens geboren. De 3 jaar oude Holsteiner merrie en Nchkommin van de Hengst Diarado zal worden gehouden ter gelegenheid van de Hengstenpresentatie in Neumünster op 4.4.2012 als nakomelingen van de licentiewinnaar - de hengst Diarado. Harald Andresen, de familie en het hele team van Hof Eibens zijn blij met dit foksucces!

 

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL