Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Eerste veulens 2012

Eerste veulens 2012

We hebben nog een lang veulenseizoen 2012 voor de boeg bij Eibens Farm. Maar, 4 van de 19 verwachte Holsteiner veulens zijn al geboren. Dus de Holsteiner merriepatentendie al vele jaren garant staat voor absolute toppaarden uit de Holsteinse paardenfokkerij van Harald Andresen, een grijs hengstveulen - een volle broer van de in 2011 gekeurde Hengst Cascola - door Cassini ben ik geboren. De zeer interessante Holsteiner fokmerrie Kir Royal - Stamm 1947 , van Ahorn Z, heeft een absoluut rotje, een hengstveulen van de Holsteiner elite hengst Corrado I, een echt uitzonderlijk type, geboren!

Penelope, een nog vrij jonge merrie van Claudio's Zoon uit Stamm 7187, is bevallen van een bruine merrie van de hengst Catoo. Edel, sportief en hoogbenig presenteert dit mooie veulen zich kort na de geboorte. De succesvolle Holsteiner fokmerrie GayaUit de stam 730 B van de hengst Coriolan, eveneens een merrie die al jaren in bezit is van Harald Andresen en al vele succesvolle nakomelingen heeft gebracht in de Holsteiner paardenfokkerij van Hof Eibens, is een nakomeling geboren van de hengst Quintero, een zwartbruin hengstveulen, edelmoedig, kort - gesloten.

De Holsteiner fokmerries Virginia, Lugana en Sonne staan op het punt om te bevallen en we zijn al erg enthousiast over de verdere veulens van deze geweldige en succesvolle paarden. Binnenkort presenteren we ook actuele foto's en video's van de nieuwe Holsteiner veulenteelt 2012 van de paardenfokkerij Hof Eibens, van Harald Andresen.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL