Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Holsteinruin van Cosido

Holsteinruin van Cosido

Holsteinse springpaardenCosidioHolsteiner paardenfokveulenverkoop

Holsteiner ruin - geboren 2010 - Stamm 5598- van de hengst Cosido MV: Leandro, Roderik, Landgraf

Verkoop van truienHolsteiner ruin met de juiste chic! Op dit moment is deze Holsteiner springruin ca. 1,65 lang, ingebroken en toont zich uitstekend onder het zadel. Zijn vermogen en techniek bij de sprong laten nauwelijks iets te wensen over. De Holsteiner hengst Cosido heeft zijn grote, bodembedekkende galop en zijn goede mondagestijl doorgegeven aan deze Holsteiner ruin een positief rijgevoel. Zijn snelle voet en voorzichtigheid bij de sprong zijn andere goede eigenschappen. Zijn goede rijeigenschappen zullen het voor deze jonge springruiter gemakkelijk maken om zijn weg in de sport te vinden. - Overtuig uzelf!

SVideos | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Paardenvideo:

Als u problemen heeft met deze paardenvideo, of als u de video van dit paard in een groter formaat wilt bekijken, neem dan contact met ons op.
kwaliteit, u kunt deze paardenvideo hier ook downloaden als Windows Media Video (wmv).
Klik op de volgende link en de video wordt direct in uw Windows Media Player geopend.

 

[top]


Paardenfoto's:

{gallery}Paarden/Verkoop Paarden/Cosido{/gallery}

 Hengsteninformatie: Cosido

Cosido heeft een grote, bodembedekkende galop en geeft een positief rijgevoel door zijn goede mondagebeweging. Zijn snelle voetgangerschap en zijn voorzichtigheid bij de sprong zijn goede eigenschappen die mij helpen in het parcours met Cosido. Door zijn aangename rijeigenschappen is het absoluut mogelijk om met Cosido snelle foutloze parcoursrondes af te leggen.

[top]

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL