Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Winnaar Nospa Veulenkampioenschap NF 2014

Winnaar Nospa Veulenkampioenschap NF 2014

Colt van Casalito

Superresultaten bij de Holsteiner veulenpremie 2014 van het Holsteiner Verband in Behrendorf voor de paardenfokkerij van Hof Eibens.

Op de Holsteiner Verband veulenkeuring van gisteren in Nordfriesland - Behrendorf werden dit jaar veel uitzonderlijk goede veulens uit de Holsteiner paardenfokkerij uitgereikt. Ook uit de fokkerij van Hof Eibens werden vele goede en veelbelovende merrieveulens en hengsten geshowd, die de commissie en de toeschouwers met zeer goede prestaties konden overtuigen.

We waren vooral blij met de resultaten van het Nospa-veulenkampioenschap NF 2014, waar de 3e plaats en de reservewinnaar en de 1e plaats van het veulenkampioenschap bezet werden door veulens uit de paardenfokkerij van Hof Eibens. De 3e plaats ging naar het veulen uit de zon bij Dinken - Carpaccio - Lord - Locarno. De 1e plaats en daarmee de kampioenschapsoverwinning ging naar het veulen uit de Holsteinse merrielijn 18 A2 van Casalito - Colman - Alcatraz - Lord.

 

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL