Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Peila door hengst Cascavelle

Peila door hengst Cascavelle

Paardenverkoop jaPeila van de hengst Cascavelle / Carneval / Urioso - Geboren: 01-01-2000 - Holsteiner merrielijn 2543 - Stm.167cm - Kleur: bruin

Deze Holsteiner merrie komt uit een zeer interessante merrielijn. Haar broers en zussen zijn succesvol in de springsport tot vergevorderd niveau. Peila is temperamentvol en heeft een indrukwekkende achterhand - motoriek, die ze doorgeeft aan haar veulens. Uit de stam 2543, waar deze merrie ook van afstamt, komen bijvoorbeeld de succesvolle licentiewinnaar Lavallo en de gekeurde Holsteiner hengst Boritas.

Foto's en video's van de Holsteiner merrie Peila van Cascavelle en haar nakomelingen:

{\an5}fokmerries/peila{/galerie}

{youtubegallery=Peila,Vertical Bar}

Holsteiner hengst Cascavelle

Stralende hengstenpersoonlijkheid, een hoofdvader van kop tot staart. Cascavelle heeft grote stappen gezet om een van de Duitse topspringpaarden te worden: 38 Cascavelle-nakomelingen zijn succesvol geweest in springcompetities voor gevorderden (S); zijn nakomelingen hebben in totaal meer dan 770.000 euro gewonnen. De nakomelingen van Cascavelle zijn aantrekkelijk door hun chique en nobele uitstraling en, zoals verwacht, hun uitstekende springvermogen. Hij heeft al meerdere malen met Bundeschampionat-deelnemers gepresteerd en leverde de reservekampioensmerrie op de elitemerrieshow in Elmshorn. Met C.I.A., Casco, Carinjo, Cool Cash, Calmar en Carillon kregen zes Cascavelle-zonen een licentie. Onder hen was de hengst Carinjo, die waarschijnlijk een van de meest opzienbarende licentiewinnaars was van alle vorige Holsteinse keuringen. Carinjo was een van de meest succesvolle Duitse showpaarden onder Thomas Voß in 2010, won de Grote Prijs van Verden in 2011 en was een uitstekende tweede in de Grote Prijs van Aken in 2012.

De hengst Cascavelle staat in de stal van de stoeterij Moosbachhof in Oostenrijk: http://www.moosbachhof.at/hengste/cascavelle/

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL