Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2015 - Merrieveulen van de hengst Stanfour

2015 - Merrieveulen van de hengst Stanfour

Holsteiner - merrieveulen van Stanfour uit Valrhona van Lavall I , Corrado II, Caretino, Landgraf - Stamm 5964 geboren 19.03.15

 De Holsteiner hengst Stanfour van Singulord Joter (AUS) MV Colman is iets heel bijzonders! Niet alleen het bijna onbeperkte springvermogen - maar ook de ongelofelijke prestaties en bereidwilligheid zetten deze hengst in een bijzonder licht. De Holsteinse moedermerrie heeft een stamboom die meteen boeit. Dit merrieveulen heeft het gewoon allemaal! We zijn er erg trots op dat we dit veulen hebben gefokt.

 

{galerie}salaris/foals/2015/Dr_KLein/{/galerie}

Stanfour - Een hengst met een goed karakter en een indrukwekkende balans, die niet alleen onder het zadel, maar ook op stal merkbaar is. Zijn uitstekende rijvaardigheid en zijn goede bascule met een gelijkmatig voorpootje bij de sprong maken deze hengst tot een opvallende verschijning. In de cursus is hij altijd attent en gemakkelijk te regisseren. Ook dit jaar kon Stanfour op concoursen zeer goede resultaten behalen, niet alleen met mij maar ook onder Michael Meinig, die mij effectief ondersteunt in de training van de Verband hengsten.
Stanfour is echter ook een heel goed voorbeeld van het feit dat jonge hengsten niet elke dag in topvorm kunnen zijn. Wat de hengst tot nu toe heeft bereikt is uitstekend. Op dit moment is hij weer sterk aan het groeien en daardoor is hij fysiek niet in staat om zijn taken te doen met het gemak dat hij gewend is. Ik ben ervan overtuigd dat dit weer zal veranderen en dat hij een succesvol seizoen in springwedstrijden voor zich heeft.

Uw Thomas Konlehttp://holsteiner-verband.de  )

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL