Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2015 - Premium Holstein merrieveulen van Dinken

2015 - Premium Holstein merrieveulen van Dinken

Premium Holstein merrieveulen van Dinken MV Caretino / Fasolt/ Sherry netherl xx - Stamm 2543

Een zeer elegant Holstein-springpaard van de toekomst! Edelmoedig in het gezicht, correct in de fundering - een achterwerk waar kracht en gedrevenheid uit voortkomt, een stabiele toplijn. Harald Andresen heeft met het Diarado-bloed al vele ver bovengemiddelde sportpaarden gefokt met de allerbeste prestatieattitude - met Dinken zoon van Diarado is hij opnieuw zeer goed geslaagd. De Holsteinse topmerrie van Caretino / Fasolt/ Sherrynetherl xx Stamm 2543 is gewoonweg prachtig - vooral de volbloed in 3 generaties brengt de gewenste sportiviteit bij de veulens. Bel, maak een afspraak en stel deze droom veilig.

{gallery}sale/foals/2015/ST_Dinken_caretino/{/gallery}

 

 

Fokdirecteur Dr. Nissen omschreef de premiehengst van de keuring 2012 in Neumünster als "waarschijnlijk de beste zoon van Diarado". "Als perfect type en groot atleet presenteerde hij zich in Neumünster. Reeds zijn uitdrukking als zeer moderne jonge hengst bracht een bijzondere klasse aan het licht. De hengst staat in een ideaal frame en heeft een perfect geconstrueerde bovenlijn met een krachtige rug en zeer goede proporties. De fundering is uiterst correct en past bij het lichaam. De basisgangen zijn in alle opzichten uitstekend en onderstrepen de energie van deze atleet die vooral bij de sprong zijn hele klas ontvouwt. Deze Diarado-zoon kan ook als een uitzonderlijk talent worden beschouwd", zo omschreef Dr. Nissen de premiehengst.

Bij zijn 30-daagse test wist Dinken te overtuigen. Hij behaalde een fokwaarde van 134 punten bij het springen, waarbij zijn springprestaties met een 9,0 werden beoordeeld. (INFO: Holsteiner Verband)

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL