Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Holstein State Premium Mare Kandidaat door Numero Uno

Holstein State Premium Mare Kandidaat door Numero Uno

Holstein State Premium Mare Kandidaat door Numero Uno geboren 2013
MV Diarado/ Carpaccio/ Lord Stamm 5964
Het dragen van Casall voor 2017

Holsteiner merrietest over in de gemiddelde 8,65 in het vrijspringen met 9,5 aushgezeichnet en Rittigskeitwerte van meer dan 8,0 is hier een Holsteiner springende sportvrouw uit de speciale klasse van het ras Harald Andresen.

Voor deze Holsteiner staatspremie ( kandidaat ) merrie is "de Zon"de MMS. Vanaf de eerste dekking van de zon met Diarado (uit de eerste jaargang van Diarado) komt de moedermerrie tot deze 3-jarige Holsteiner merrie van Numero Uno. Diarados First Lady, ook uitgerust met een Szaatsprämie, kon als 3dejaars overtuigen met een sensationele prestatietest. In deze familiale prestatieattitude is een sportieve houding - bekwaamheid en rijvaardigheid een must!
Info Harald Andresen: +49 (0)171 44 29 890

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL