Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Hengst van Larimar van Unikate (SOLD)

Hengst van Larimar van Unikate (SOLD)

Holsteiner springpaarden te koopPaarden VerkochtHengst uit LarimarHolsteiner paardenfokveulenverkoop

Holsteiner hengst - geboren 2008 - Stamm 671- door de hengst Larimar

Verkoop van truien: Door zijn afstamming is Larimar zeer sterk beïnvloed door volbloedhengsten. Lavall II heeft de volbloed infusie via Landgraf I via Ladykiller xx, Anblick xx en Sacramento Song xx en via Wahnfried via Waldenser xx. In Larimar's moederskant wordt deze invloed weer versterkt door Lord, die ook een zoon is van Ladykiller xx en uit een dochter van Cottage Son xx. Grootmoeder Hanka leidt weer volbloed via haar vader Little Lion xx. De moeder is een prestatiegerichte Holsteiner merrie uit het succesvolle fokprogramma met Diamant D.SE. De dekking met de Holsteiner merrie van Capitol / MV Landgraf / MMV Marlon maakt deze dam Mare aan een waren fokjuweel. De moederlijn is in de springsport tot aan de Klasse S succesvol.  Uniek bracht al 3 uitmuntende Veulens naar de wereld! Dus deze jongen zal het succes van zijn broers en zussen en familie voortzetten. Sportpaarden zoals wij ze willen.

 

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

 


Paardenfoto's:

{gallery}Paarden/Verkoop_Paarden/Paarden_02_Larimar_Out_Unique_Sold{/gallery}

[top]


Hengsteninformatie: Larima

Door zijn afstamming is Larimar zeer sterk beïnvloed door volbloedhengsten. Lavall II heeft de volbloed infusie via Landgraf I via Ladykiller xx, Anblick xx en Sacramento Song xx en via Wahnfried via Waldenser xx. In Larimar's moederskant wordt deze invloed weer versterkt door Lord, die ook een zoon is van Ladykiller xx en uit een dochter van Cottage Son xx. De grootmoeder Hanka leidt weer volbloed via haar vader Little Lion xx.

[top]

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL