Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Gedachten over fokstrategieën

Gedachten over fokstrategieën

Kiezen we nog steeds de juiste paarden? - – Gedachten over fokstrategieën en bevleesdheidsevaluatie op zaterdag 26 februari in Bremen

Ter gelegenheid van het Euroclassics Horse Festival in de Bremen Arena op zaterdag 26 februari krijgen de Personal Members de gelegenheid om zich tijdens de PM Regional Meeting te laten informeren door bewezen fokkerij-experts over actuele overwegingen met betrekking tot fokstrategieën en exterieurbeoordeling.

Dr. Wolfgang Schulze-Schleppinghoff, al meer dan 20 jaar fokdirecteur van de Oldenburgse Paardenfokkersvereniging, zal in een korte lezing zijn gedachten hierover uiteenzetten. Cord-Friedrich Wassmann, die jarenlang voorzitter was van de Weser Ems Equestrian Association en nu een internationale springrechter, licentiecommissaris en voorzitter van de Hannoveraanse licentiecommissie is en wereldwijd werkzaam is als fokkeurmeester, maakt vervolgens de basiskenmerken en betekenis van de exterieurbeoordeling tot zijn onderwerp, dat hij levendig presenteert met foto's en een PowerPoint-presentatie.

Na de Regionale Ontmoeting kunnen bezoekers de "Nacht van de Hengsten" bijwonen, waar 17 hengstenstations vanaf 19.30 uur hun tophengsten en rijpaardenhengsten op verschillende shows zullen presenteren.

Het evenement begint om 17.00 uur met de regionale bijeenkomst. De deelnameprijs is 10 euro, voor niet-PM 18 euro. De deelname kan worden erkend voor houders van een instructeurslicentie als vervolgopleiding met twee leereenheden. Bovendien moet een showticket worden gekocht, dat met 50 procent wordt verminderd in de voorverkoop voor PM en de houder ook het recht geeft om de "Nacht van de Paarden" te bezoeken. Registratie: Duitse Ruiterfederatie (FN), Persoonlijke Leden Divisie, 48229 Warendorf, telefoon 02581/6362-246, fax 02581/6362-100, e-mail pm-veranstaltungen@fn-dokr.de./p>.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL