Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2011 Gaya - veulen van Larimar / Coriolan - 730b

2011 Gaya - veulen van Larimar / Coriolan - 730b

Colt van Larimar 2011Colt van Larimar

Holsteiner hengstveulen - geboren 04.03.2011 - Stamm 730B - Hengsten: Larimar / Coriolan / Landgraf I / Colt

VeulenverkoopLarimar, de vader van dit hengstveulen, maakte indruk met zijn uitstekende basisgangen, waarbij de galop werd beschreven als de maatstaf van alle dingen. Dit met bloed gemarkeerde, edele veulen is iets heel bijzonders!  Gayade moeder van dit veulen is ook de moeder van de Holsteiner fokmerrie... Natali ook bij Harald Andresen in de fokkerij en de MM-merrie te Utalieen andere fokmerrie van Hof Eibens. In eerste instantie zegevierend in de springsport tot aan klasse M** kon Gaya dan ook doorgeven in de fokkerij haar prestatievermogen, vermogen op de sprong en de beste rijvaardigheid waarden. Veulens uit deze Holsteiner merrie zijn eenvoudigweg GOED!

Video's | Foto's | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulen video: Colt van Larimar

{flv breedte="540″ hoogte="304″ img="paarden/voeders/2011/Gaya_Larimar/www-DSC_5925.jpg"}voeders/2011/Gaya_Larimar/Harald_Gaya_Larimar{/flv}

Als u problemen heeft met deze paardenvideo, of als u de video van dit paard in een groter formaat wilt bekijken, neem dan contact met ons op.
kwaliteit, u kunt deze paardenvideo hier ook downloaden als Windows Media Video (wmv).
Klik op de volgende link en de video wordt direct in uw Windows Media Player geopend.

2011 Gaya - hengstveulen van Larimar / Coriolan - 730b andresen, eibens, elastiek, veulen, hanka, harald, hengst, veulen, boerderij, holsteiner, ladykiller, landgraf, larimar, lavall, paardenfokkerij, sacramento mov klein Holstein Colt van de hengst Larimar 31,22 MB

Video Fohlenbrenn - Datum 29. Jul. 2011

{flv width="540″ height="304″ img="horses/foals/2011/Gaya_Larimar/DSC_3932.jpg"}foals/2011/Gaya_Larimar/003_Gaya{/flv}

Als u problemen heeft met deze paardenvideo, of als u de video van dit paard in een groter formaat wilt bekijken, neem dan contact met ons op.
kwaliteit, u kunt deze paardenvideo hier ook downloaden als Windows Media Video (wmv).
Klik op de volgende link en de video wordt direct in uw Windows Media Player geopend.

[top]


Veulenfoto's: Colt van Larimar

{gallery}paarden/voeten/2011/Gaya_Larimar{/gallery}

[top]


Stamboom

Larimar Lavall II Landgraaf I Ladykiller xx
Warthburg H
Mevrouw H Sacramento Lied xx
Griet H
Elastische droom HSP Heer Ladykiller xx
Viola H
Hanka HSP Kleine Leeuw xx
oerwereld H
 
Gaya Coriolan Calypso II Cor de la Bryere
Tabel
Indisch Capitano
Hongaars
Zarathustra Landgraaf I Ladykiller xx
Warthburg
Essaya Colt
Senta

[top]


Hengsteninformatie: Larimar 

Stamboom Larimar
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

De Lavall II-zoon Larimar viel op bij zijn licentie in Neumünster door zijn correcte exterieur en zijn zeer goede basisgangen, waarbij zijn galop als voortreffelijk werd beoordeeld. Hij maakte ook indruk op de sprong met veel overzicht en vermogen. 

Door zijn afstamming is Larimar zeer sterk beïnvloed door volbloedhengsten. Lavall II heeft de volbloed infusie via Landgraf I via Ladykiller xx, Anblick xx en Sacramento Song xx en via Wahnfried via Waldenser xx. In Larimar's moederskant wordt deze invloed weer versterkt door Lord, die ook een zoon is van Ladykiller xx en uit een dochter van Cottage Son xx. De grootmoeder Hanka leidt weer volbloed via haar vader Little Lion xx.

Zowel zijn moeder Elastic Dream als zijn grootmoeder Hanka zijn zeer bekroonde staatspremiemerries. Elastic Dream was de onbetwiste kampioensmerrie als 2- en 3 jarige op de Elite Mare Show in Elmshorn. Als 7- en 8-jarige werd ze met succes geshowd in springcompetities onder de amazone Eva Bitter. Haar moeder Hanka was ook in de sport. Ze was Sleeswijk-Holsteinse kampioen in de koets van Uwe Ketelsen en won de belangrijke koetswedstrijd, de Donau-Alpen-Pokal. Met Capitol I bracht Hanka de gekeurde hengst Capan, die voor Finland op het Europees kampioenschap springen concurreerde. Een zus van Hanka is de merrie Mamba van Sacramento Song xx. Ze leverde het zeer succesvolle sportpaard Campari van Caletto II, die met Heinz Soltau en Carsten-Otto Nagel tal van springcompetities voor gevorderden (S) won. De gekeurde hengst Cormint van Calido I gaat ook via Carthago Z - Lord terug naar de beroemde merrie Mamba.

Larimar heeft zijn hengstenkeuring in Schlieckau afgesloten met een algemene index van 127,28 (5e plaats), een dressuurindex van 115,42 (8e plaats) en een springindex van 134,91 (2e plaats). Tijdens het verrichtingsonderzoek kende de jury hem een 10,0 in het vrijspringen en een 9,5 in het springen toe.

Onder zijn ruiter Alexandra Bitter won Larimar verschillende beginnende (A) en elementaire (L) proeven voor jonge springpaarden met topscores. In 2010 presenteerde Jörg Sieversten de hengst met succes in de basis- en middelbare proeven voor jonge springpaarden. Voor het komende seizoen wordt Larimar bereden door Thomas Voss, die hem zal presenteren in de jeugdklassen.

Larimar heeft met Larcon de overtuigende Kampioenshengst van de 2010-licentie uit zijn eerste jaargang geproduceerd, die perfect aansluit bij het type van de moderne Holsteiner. Zijn veulens zijn van goede kwaliteit, zowel in type als in beweging. Bij de indexering van veulens kreeg hij 120 punten.

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL