Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2011 Convalaria - veulen van Catalido

2011 Convalaria - veulen van Catalido

Holsteiner veulenverkoopPaardenverkoop - paard te koopColt van Catalido

Holsteiner veulen - geboren maart 2011 - hengsten: Catalido / MV Consenz / MMV Leuthen / MMV Farnese/ MMMV Wildfeuer

VeulenverkoopDe vader, Catalido, was al onder de indruk van zijn licentiëring met zijn uitstekende prestatievermogen en zijn uitstekende doorstroming bij de sprong - vermogen zonder grenzen! De Holsteiner moedermerrie, Convalaria, overtuigde met 9,0 in het vrijspringen en 9,0 in de rijvaardigheid ter gelegenheid van haar merrieprestatieproef, die ze met 8,64 als eindresultaat afsloot. Deze Holsteiner merrie is gedecoreerd met overwinningen en plaatsingen in jonge paardencompetities tot en met de basisklasse. Het hengstveulen uit deze dekking is een atleet met het beste exterieur en bewegingen die door het lichaam gaan. De Galoparde is bergopwaarts - een Holsteiner veulen waar in de toekomst zeker van gehoord zal worden.

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulen video: Colt van Catalido

{flv breedte="540″ hoogte="304″ img="paarden/voeders/2011/Convalaria_F._Catalido/094_Convalaria-Aventurine/DSC_4094.jpg"}voeders/2011/Convalaria_F._Catalido/094_Convalaria-Aventurine{/flv}

Als u problemen heeft met deze paardenvideo, of als u de video van dit paard in een groter formaat wilt bekijken, neem dan contact met ons op.
kwaliteit, u kunt deze paardenvideo hier ook downloaden als Windows Media Video (wmv).
Klik op de volgende link en de video wordt direct in uw Windows Media Player geopend.

2011 Convalaria - hengstveulen van Catalido andresen, calido, catalido, veulen, harald, hengst, hengstveulen, boerderij, holsteiner, informatie, contact, stamboom, paardenfokkerij, springpaarden, merrie, verkoop paard mov klein Download video veulen van Catalido - holsteiner paardenfokkerij 31,06 MB

[top]


Veulenfoto's: Colt van Catalido

{gallery}paarden/voeders/2011/Convalaria_F._Catalido{/gallery}

[top]


Stamboom

Catalido Catoki Hengst Hengst
Mare
Mare Hengst
Mare
Calido Hengst Hengst
Mare
Mare Hengst
Mare
 
Convalaria Consenz Hengst Hengst
Mare
Mare Hengst
Mare
Mare Lieuthen Hengst
Mare
Mare Farnese
Mare

[top]


Hengsteninformatie: Catalido 

(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

Jonge hengst uit een topcompetitie, altijd elastisch en los. Met eersteklas springkwaliteiten zoals verwacht, verdienen ook de basisgangen een speciale vermelding. Vooral de galop heeft een optimaal karakter.

Catoki-Calido I-Landgraf I, elke hengst in de pedigree heeft wereldklasse bereikt. Overgrootmoeder Ungarin III bracht twee gelicentieerde zonen voort, Jefferson (van Julio Mariner xx; PB Holst.) en Lambada (van Landgraf I; PB Rhpfs., Thür.). Ze draagt eersteklas bloed via de licentie-winnaar Fernando, die altijd garant staat voor correctheid en basisgangkwaliteit, evenals het uitmuntende springpaard Roman.

De Holsteiner lijn 4063 heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld. Alleen al in 2009 werden de jonge hengsten Catch it (reservewinnaar van de Neumünster keuring; PB DK) en Lenett (Holst. Verb.) uit deze lijn gekeurd. Ook de in België gestationeerde hengst Conquest van de Helle (v. Corrado I) en het internationaal succesvolle eventingpaard Ladad (v. Ladykiller xx-Antonio) onder Herbert Blöcker behoren tot deze lijn.

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL