Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Rijenna van Randers

Rijenna van Randers

Verkoop Holstein-springpaardenRijennaVerkoop springpaarden

Zweibrücker merrie - geboren in 2002 - door de hengst Randers

Verkoop van truienEen uitzonderlijk springpaard in alle opzichten. Rijenna, ca. 164cm, is al geplaatst in springwedstrijden en heeft tot en met medium (M**) niveau gewonnen. Deze springmerrie heeft de juiste instelling en is thuis in de springring. In het seizoen 2010 was dit springpaard succesvol in Zwitserland met een amateurruiter tot M**-niveau. Ze heeft 17 overwinningen in L + M springen en net als vele andere plaatsingen, precies de juiste springruiter om echt op te stijgen in het seizoen 2012.

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Paardenvideo:

{youtube breedte="540″ hoogte="304″}B8P_lm9yI-E{/youtube}

[top]


Paardenfoto's:

{galerie}Paarden/Verkoop Paarden/Rijenna{/galerie}

[top]


Stamboom / Lineage:

Randers I Ronald Ramiro Paard
Paard
Adrette Paard
Paard
Ella Colt Paard
Paard
Dorette Paard
Paard
 
Dorina Domenico xx Santamoss xx Paard
Paard
Dombra xx Paard
Paard
Donjana Adept Paard
Paard
Donja Paard
Paard

[top]


Hengsteninformatie: Hengstennaam

Dit is een soort blinde tekst. Je kunt het gebruiken om te zien of alle letters er zijn en hoe ze eruit zien. Soms gebruik je woorden als Hamburgefonts, Rafgenduks of Handgloves om lettertypes te testen. Soms bevatten zinnen die alle letters van het alfabet bevatten - deze zinnen worden "pangrammen" genoemd. Heel bekend is deze: de snelle bruine vos springt over de luie oude hond.

[top]

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL