Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Tiffany van Cash&Carry

Tiffany van Cash&Carry

Tiffany van de hengst Cash & Carry / Cor de la Bryere / Landgraf / Calypso II - geboren 22-06-2003 - Holsteiner merrie lijn 4 - stm. 1,71cm - kleur: bruin

Deze mooie type sterke en sportieve Holsteiner merrie staat duidelijk in het springpaardentype. De allerbeste instelling en het enorme vermogen met de allerbeste techniek maken deze Holsteiner merrie tot een toppresteerder! Haar eerste veulen is al succesvol geweest in de springsport tot en met medium (M**) niveau. Uitgerust met een bergopwaartse galop van de allerbeste kwaliteit en de allerbeste rijeigenschappen. Helaas is deze merrie door een blessure in de paardenfokkerij terechtgekomen.

Naar aanleiding van enkele video's van de veulens van de Holsteiner merrie Virginia

{youtubegallery=Tiffany,Vertical Bar}

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL