Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2012 Penelope - merrieveulen van hengst Catoo (verkocht)

2012 Penelope - merrieveulen van hengst Catoo (verkocht)


Merrieveulen van de hengst CatooHolsteiner Veulen VerkochtMerrieveulen van Catoo

Holsteiner merrieveulen - geboren maart 2012 - Stamm 7187 - Hengsten: Catoo / Claudio's Zoon / Calato / Caretino / Carneval

Veulenverkoop: Catoo Bundeschampion 2011! Catoo wordt beschouwd als een van de beste zonen van de hengst Con Air en werd door de fokdirecteur Dr. Nissen als volgt becommentarieerd: "Hij is een sportman met een enorm charisma, die veel energie en behendigheid heeft!"Dit merrieveulen is op geen enkele manier inferieur aan haar vader. Via de Holsteiner moeder, Claudio's Zoon, een topsporter van de bijzondere klasse: sterke beweging - allerbeste rijkwaliteiten - prestatiebereidheid - vermogen - kwaliteit, krijgt dit Holsteiner merrieveulen ook een grote fokwaarde. Nog een topveulen, dat moet worden vastgezet!

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulen video: Filly door Catoo

Om de video van het veulen te bekijken >> Klik hier <<

Na het aanklikken van de respectievelijke links opent zich een pop-up venster met de video van het veulen.

 

[top]


Veulenfoto's: merrieveulen van Catoo

{gallery}paarden/voeten/2012/05Penelope_Mare_Catoo{/gallery}

[top]


Stamboom / Lineage:

Catoo Con Air Kandidaat Calypso II
Gofine
Eerlijke Dame IX Carolus I
Bonni
Flair I Caletto I Cor de la Bryère A.N.
Deka
Felear Korporaal
Birkeness
Penelope Claudio's zoon Caretino Caletto II
Paard
Paard Lantaan
Paard
Paard Calato Ladykiller XX
Paard
Paard Caretino
Paard

 

[top]


Hengsteninformatie: Catoo 

Stamboom Catoo kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

Catoo wordt beschouwd als een van de beste zonen van Con Air en werd door fokkerijmanager Dr. Nissen als volgt becommentarieerd: "Hij is een sportman met een enorm charisma, die veel energie en behendigheid heeft. Het sterke type Con Air zoon is beslissend beïnvloed door zijn moeder. Met een goede zelfkarakteristiek geeft hij altijd het trotse beeld van een correcte hengst. Het goede rechthoekige frame en de goed gebouwde fundering ronden de overtuigende totaalindruk af. Zijn energie wordt ook weerspiegeld in zijn basisgangen. De draf is voorzien van een enorme motor en een grote overbrenging, wat ook geldt voor de goede galop. Op de sprong heeft hij altijd veel moed en uitmuntend vermogen getoond, waarbij hij ook in losheid kon winnen. De kwaliteit van de prestaties wordt ondersteund door de moeder, die ook grootmoeder is van Canto."

Catoo's vader Con Air was als 5- en 6-jarige succesvol deelnemer aan het Bundeschampionat in Warendorf. In de daaropvolgende jaren kon hij onder Lars Bak Andersen met het Deense team talrijke Nations Cup-overwinningen behalen en in heel Europa een topplaats in de Grand Prix veroveren. In 2008 won hij de Grote Prijs van Hachenburg onder het zadel van team Olympisch Kampioen Otto Becker en was hij lid van het winnende team tijdens de Nations Cup finale in Madrid in 2008. Sinds het voorjaar van 2009 neemt Con Air internationaal deel onder zijn nieuwe eigenaar Jose Larocca (Argentinië) en was hij al een succesvol deelnemer aan de World Equestrian Games in Kentucky in 2010.
De moeder van Catoo, de staatspremiemerrie Flair, is de grootmoeder van Canto, de kampioenshengst van 2004, die al indruk maakte met zijn eerste jaargang. Zijn zoon Cantoblanco was de Kampioenshengst op de keuring van 2008 in Neumünster. Canto's dochter Crystal was het beste 3-jarige paard op de Holsteiner Elite Auction in Neumünster in 2009 en werd verkocht voor € 85.000,-.

Catoo's moederlijn kan verwijzen naar drie generaties succesvolle nakomelingen in wedstrijden voor gevorderden (S). De Birkeness nakomelingen en zoon van de legendarische hengst Landgraf, Lovely Boy (Norbert Koof), wordt beschouwd als de meest succesvolle vertegenwoordiger van deze merrielijn.

Catoo boekte met zijn ruiter Markus Suchalla uitstekend succes in rijpaardcompetities. Hij won onder andere de Wedel Riding Horse Championships en werd tweede op de Staatskampioenschappen voor 3-jarige rijpaarden. Een absoluut hoogtepunt was het winnen van het verrichtingsonderzoek voor hengsten in Schliekau dit jaar, hij won tegen 48 andere deelnemers en behaalde een uitstekende 141,69 indexpunten. Bijzonder vermeldenswaard is zijn rijvaardigheid, waarvoor hij een 9,5 kreeg, maar ook voor draf en galop, de prestatiebereidheid en constitutie en in de subgradaties vrijspringen en springen kreeg hij een 9,0.

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL