Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2013 Utali - merrieveulen van Nekton MV Caretino

2013 Utali - merrieveulen van Nekton MV Caretino

Holsteiner veulen Harald AndresenHolsteiner merrieveulen van NektonHolsteiner paardenfokveulenverkoop

Holsteiner merrieveulen - geboren 2013- Stamm 730 B - Hengsten: Nekton/ Caretino / Corrado I / Coriloan

VeulenverkoopWat een nobel en chique Holsteiner veulen! Dit veulen is een speciale klasse en komt uit een Holsteiner topmerrie die al springpaarden tot klasse S in de sport heeft gebracht. - Nekton's Nederlands-gefokte vader Nimmerdor, zoon van de Holsteiner hengst Farn uit een Nederlandse merrie van de volbloed Koridon xx, is één van de beste verervers in de Europese warmbloedfokkerij. Zelf was hij internationaal succesvol in de sport met Albert Voorn. De twee hebben topplaatsen veroverd in tal van Wereldbeker springcompetities en blonken uit op shows in Berlijn, Parijs, Göteborg, Dortmund en Londen. Met meer dan 30 gekeurde zonen heeft hij een dominante invloed gehad op de Nederlandse springfokkerij. Nimmerdor had jarenlang de hoogste springindex van alle in Nederland gefokte hengsten. Maar ook wereldwijd worden zijn genen in andere populaties zeer gewaardeerd.

De moeder van het veulen is een prestatiegerichte zwartbruine Holsteiner merrie met een gemiddelde score van meer dan 8,0 en een Bezier-premie. In Nederland is een halfbroer van Cash & Carry gekeurd. De stam 730B spreekt voor prestatiepaarden met veel vermogen en de beste instelling. De moederlijn is succesvol in de springsport tot op gevorderd (S) niveau. Deze Holsteiner top fokmerrie is in 3 generaties met Harald Andresen in de fokkerij. Dit edele Holsteiner merrieveulen combineert prestatiebereidheid, rijvaardigheid, springvermogen en Holsteiner charisma - karakter - klasse op zich, een super veulen wat het is om veilig te stellen!

Veulen te koopHet spijt ons, maar we hebben nog geen verdere informatie over dit holsteiner veulen, dat te koop is, opgeschreven. Indien u meer informatie wenst over dit veulen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Harald Andresen personal.

 

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulen video: Bekroond Holstein merrieveulen van Nekton


 

[top]


Veulenfoto's: merrieveulen van Nekton

{gallery}feesten/2013/St_Nekton_Utali{/gallery}

[top]


Stamboom

Nekton Neverland Fern xxxx
xxxx
Ramonaa xxxx
xxxx
Legenda IX Coriano xxxx
xxxx
Viola XI xxxx
xxxx
 
Utali Caretino Caletto I Cor de la Bryere
Deka
Isidore Metellus
Corbala
Natalie Corrado I Cor de La Bryere
Soleil
Gaya I Coriolan
Zahrathustra

 

[top]


Hengsteninformatie:  Hengst Nekton

Stamboom Cassini I kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

Nekton's Nederlands-gefokte vader Nimmerdor, zoon van de Holsteiner hengst Farn uit een Nederlandse merrie die afstamt van de volbloed Koridon xx, is één van de beste verervers in de Europese warmbloedfokkerij. Zelf was hij internationaal succesvol in de sport met Albert Voorn. De twee hebben topplaatsen veroverd in tal van Wereldbeker springcompetities en blonken uit op shows in Berlijn, Parijs, Göteborg, Dortmund en Londen. Met meer dan 30 gekeurde zonen heeft hij een dominante invloed gehad op de Nederlandse springfokkerij. Nimmerdor had jarenlang de hoogste springindex van alle in Nederland gefokte hengsten. Maar ook wereldwijd worden zijn genen in andere populaties zeer gewaardeerd.

Nekton was de beste hengst van het verrichtingsonderzoek in Adelheidsdorf met 143 indexpunten bij het springen.

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL