Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2013 Bailey - veulen van Conrato/ Larima

2013 Bailey - veulen van Conrato/ Larima

veulen van ConratoColt van Conratoverkocht

Holsteiner hengstveulen - geboren 2013- Stamm 671 - Hengsten: Conrato/ Larima/ Diamant D. SE/ Capitol I

VeulenverkoopEén ding zijn de licentiecommissie en het publiek in 2010 in Neumünster overeengekomen: Conrato is een van de beste Caretino-zonen die ooit in de Holstenhalle zijn gekomen. Een hengst met een uitstekend type, moderne presentatie en grote harmonie.

De Holsteiner - moeder merrie is gefokt over Holsteiner tophengst. In Larimar's moederskant wordt deze invloed weer versterkt via Lord, die ook een zoon is van Ladykiller xx en afkomstig is van een dochter van Cottage Son xx. Grootmoeder Hanka leidt weer volbloed via haar vader Little Lion xx. De moeder is een prestatiegerichte Holsteiner merrie uit het succesvolle fokprogramma met Diamant D.SE. De dekking met de Holsteiner merrie van Capitol / MV Landgraf / MMV Marlon maakt deze dam Mare aan een waren fokjuweel. De moederlijn is in de springsport tot aan de Klasse S succesvol.  Uniek bracht al 3 uitmuntende Veulens naar de wereld! Dus deze jongen zal het succes van zijn broers en zussen en familie voortzetten. Sportpaarden zoals wij ze willen.

Veulen te koopHet spijt ons, maar we hebben nog geen verdere informatie over dit holsteiner veulen, dat te koop is, opgeschreven. Indien u meer informatie wenst over dit veulen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Harald Andresen personal.

 

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulen video: Colt van Conrato


 

[top]


Veulenfoto's: Colt van Conrato

{gallery}Foals/2013/H_Conrato_Bailey{/gallery}

[top]


Stamboom

Conrato Caretino Caletto II Cor de la Bryère
Deka
Isidore Metellus
Corbala
Online IX Quinar Quidam de Revel
Adele
Jugave Corofino I
Dugave
 
Bailey Larima

Lavall II

Landgraaf I
Mevrouw
De Elastische Droom Heer
Hanka
Uniek Diamant D. SE xxxx
xxxx
Utina Capitool I
xxxx

 

[top]


Hengsteninformatie: 

Stamboom Cassini I kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

Conrato is een van de beste Caretino zonen die ooit de Holstenhalle zijn binnengekomen. Een hengst met een uitmuntend type, gekenmerkt door een moderne presentatie en grote harmonie. Het goede rechthoekige frame wordt gecombineerd met de uitstekend geconstrueerde toplijn. Correct is ook de fundering, die wordt gekenmerkt door goed ontwikkelde verbindingen. De basisgangen zijn zeer goed geregeld, voorzien van een grote bodembedekking en worden door de achterste voet zo goed mogelijk gedragen. Bij de sprong inspireert hij met voorzichtigheid en de uitmuntende techniek, die ook gepaard gaat met een groot vermogen.

De moeder Online IX was de winnende merrie in het Nordfrieslandse korfdistrict en is één van de beste merries van haar jaar, ze bracht al de gekeurde hengsten Canon van Canto en Carré van Cassini II. Ze heeft ook een volle zus van Conrato, die al beginnende (A) en elementaire (L) proeven voor jonge springpaarden heeft gewonnen. Grootmoeder Jugave bracht Quando 24 van Quinar, een zeer succesvol jong springpaard.

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL