Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2013 Katjanika - veulen van Riscal MV Lasino

2013 Katjanika - veulen van Riscal MV Lasino

Riscal LS La Sillav. Risueno l.Sil AUS - Formateur WPNColt van Riscal LS La Sillav. Risueno l.Sil AUS - Formateur WPNHolsteiner paardenfokveulenverkoop

Holsteiner hengstveulen - geboren 2013- Stamm 2860 - Hengsten: Riscal/ Lasino/ Capitol I/ Caletto II

Veulenverkoop:Harald Andresen gebruikte natuurlijk de zeer interessante fokkerij-outkruisingsvariant via de grootramige, Mexicaans geboren hengst Riscal LS La Silla. (Riscal LS La Sillav. Risueno l.Sil AUS - Formateur WPN) De pedigree van Riscal gaat meerdere generaties terug op volbloedhengsten die zeer succesvol zijn in de race- en sportpaardenfokkerij. In de volbloed wereldberoemde namen als Charlottesville xx, Dante xx of Hyperion xx staan zijn interessante pedigree.

De Holsteiner - moeder - merrie is gezekerd over Lasino / Capitol / Celetto II-bloed met het beste Holsteiner springbloed! Dit Holsteiner veulen is iets heel bijzonders en belooft veel voor de toekomst. Karakter - Charisma - Klasse !

Veulen te koopHet spijt ons, maar we hebben nog geen verdere informatie over dit holsteiner veulen, dat te koop is, opgeschreven. Indien u meer informatie wenst over dit veulen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Harald Andresen personal.

 

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulen video: Colt van Riscal LS La Sillav. Risueno l.Sil AUS - Formateur WPN

 

[top]


Veulenfoto's: Colt van Riscal

{gallery}Foals/2013/H_Riscal_Katjanika{/gallery}

[top]


Stamboom

Riscal LS La Silla Risueno l.Sil AUS Orensano xx Amateur xx
La Orgullosa xx
Malpensada AUS Piensa Mal xx
Mestiza AUS
Anne-Maria WPN Formateur WPN Pool
Louwra A AUS
Sillie Maria WPN Santa Luigi xx
Zilda Maria WPN
 
Katjanika Lasino Landgraaf I Ladykiller xx
Warthburg
Arina Capitool I
Svettana
Elite Capitool I Capitano
Folia
Zajana Caletto II
Tajana

 

[top]


Hengsteninformatie: Riscal LS La Sillav. Risueno l.Sil AUS - Formateur WPN

Stamboom Cassini I kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

Zijn pedigree gaat meerdere generaties terug tot zeer succesvolle volbloedhengsten in de race- en sportpaardenfokkerij. In de wereld van de volbloeden kenmerken namen als Charlottesville xx, Dante xx of Hyperion xx zijn interessante pedigree.

Riscal's moeder Classic La Silla was jarenlang een zeer succesvol lespaard voor de kinderen van de familie Romo.

Formateur, de vader van Classic La Silla, is een zoon van de zeer succesvolle Holsteiner hengst Pol, in de Nederlandse fokkerij bekend als Polaris. Naast Riscal produceerde Classic La Silla ook Elco en Talento LS, die succesvol zijn in de internationale sport in Frankrijk.

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL