Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Bella-Cara van Calato

Bella-Cara van Calato

Bella-Cara door calatoBella-Caraverkocht

Holsteiner merrie - geboren 2009 - Stamm 370 B- van de hengst Calato MV Caretino, Corrado I, Coriloan, Landgraf I

Verkoop van truienBella-Cara heeft zich voorgenomen om zich aan te sluiten bij de springlijn van de Holsteinse fokfamilie ( Gaya, Utali, Natali, Gaya) door Harald Andresen. Activa - geen probleem, berijdbaarheid en prestatievermogen - natuurlijk!

De Holsteiner merrie is getest met een gemiddelde van meer dan 8.0 en een uitstekende zwartbruine Holsteiner merrie met een Bezierksprämie. In Nederland is een halfbroer van Cash & Carry gekeurd. De stam 730B spreekt voor prestatiepaarden met veel vermogen en de beste instelling. De moederlijn is succesvol in de springsport tot op gevorderd (S) niveau. Deze top Holsteiner fokmerrie is door Harald Andresen in 3 generaties gefokt. Dit Holsteiner springpaard combineert prestatiebereidheid, rijvaardigheid, springvermogen en Holsteiner uitstraling - karakter - klasse op zich, een super springpaard om zeker van te zijn!

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Paardenvideo:

Als u problemen heeft met deze paardenvideo, of als u de video van dit paard in een groter formaat wilt bekijken, neem dan contact met ons op.
kwaliteit, u kunt deze paardenvideo hier ook downloaden als Windows Media Video (wmv).
Klik op de volgende link en de video wordt direct in uw Windows Media Player geopend.

 

[top]


Paardenfoto's:

{galerie}Paarden/Verkoop Paarden/Bella-Cara{/galerie}

[top]Hengsteninformatie: Calato

Calato, vader van de Europees Kampioen Cöster Met Calato Z biedt Zangersheide u de kans om een andere directe Capitol I-zoon te gebruiken die zich heeft bewezen. Samen met Carthago Z, Cento en Cassini I kunnen we Calato Z tot de beste zonen van Capitol I rekenen. Ook aan moederskant leidt Calato Z een uitstekende bloedlijn met Landgraf I, Calypso I, Rigoletto en de stam 474a. Calato Z was zelf succesvol in de internationale sport onder de Deense ruiter Jennifer Fogh Petersen; hij won onder andere het Deense Young Rider Kampioenschap. Met zijn nakomelingen overtrof Calato Z zichzelf. Zijn zoon Cöster won het Europees Kampioenschap in 2003 onder Christian Ahlmann. In 2010 won Christian Ahlmann nog een prestigieuze titel met een Calato-zoon. Deze keer de wereldkampioenstitel in de zesjarige klasse met Charles. Calato Z is ook de vader van de Grand Prix-springpaardenindex (Hauke Luther), Corinessa (Hubert Bourdy) en Callistro (Janne-Friederike Meyer). We mogen Calato Z niet alleen een stempelhengst noemen, maar ook een zeer succesvolle merriemaker. De internationale springpaarden Commissario (Cash) van Julien Epaillard, Chupa Chup (Caretino) van Bernardo Alves en Karatina (Quantum) van Pénélope Leprévost zijn gefokt uit een dochter van Calato Z.

http://www.zangersheide.com

[top]

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL