Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Merrieveulen van de hengst Casalito

Merrieveulen van de hengst Casalito

verkoop Holsteiner veulensVerkoop Holsteiner merrieveulen van de hengst Casalito / Quinar / Coriolan / Raimond - geboren 2014 - Holsteiner Stamm 18 A2 -

Holsteiner veulenverkoopZeer elegant merrieveulen van Casalito: Casalito's moederlijn, stam 18A2, is zeer interessant vanuit foktechnisch oogpunt en krijgt een speciaal gewicht door het hoge percentage volbloeden. Zijn moeder, de staatspremiemerrie Lalique, heeft twee van de beste Ladykiller xx zonen, Landgraf I en Lord, in directe opvolging in haar pedigree. Casalito's vader Casall is één van de meest succesvolle springpaarden ter wereld. Hij kan wijzen op vele overwinningen en uitstekende plaatsingen in topspring wedstrijden onder zijn vaste ruiter Rolf-Göran Bengtsson. Op de Olympische Spelen in Londen kwalificeerde hij zich voor de finale van de beste 25. Deze springstamboom en prestatiefokkerij moet worden veiliggesteld!

{galerij}salaris/foals/2014/Casalito_filly{/galerij}

De hengst Casalito - Holsteiner Verband hengst

Gekenmerkt door zijn sterk geconstrueerde bovenlijn en correcte basis toont hij in zijn uiterlijk heel duidelijk de erfenis van zijn grootvader Caretino. Zijn basisgangen zijn zeer goed in stap, bodembedekking en elastiek. Met toenemende draagkracht vindt deze interessante jonge hengst zijn evenwicht uitstekend. Springen kenmerkt zich door voorzichtigheid, springkwaliteit en bekwaamheid.

Casalito's moederlijn, stam 18A2, is zeer interessant vanuit foktechnisch oogpunt en krijgt een speciaal gewicht door het hoge aandeel volbloeden. Zijn moeder, de staatspremiemerrie Lalique, heeft twee van de beste Ladykiller xx zonen in directe opvolging in haar pedigree, Landgraf I en Lord. Deze twee helden van het Holsteiner ras hebben hun stempel gedrukt op de internationale springsport met nakomelingen als Landlord, Lausbub, Libero, Taggi en Livius en Lugana. In de verdere afdaling volgt de Marlon xx-zoon Mikado en de twee zeer interessante volbloedhengsten Nevado xx en Cottage Son xx. Moeder, grootmoeder en overgrootmoeder hebben succesvolle nakomelingen voortgebracht in de springsport voor gevorderden (S). Bijzonder opmerkelijk is de dochter van Dimona - Rarity. Rarität was al succesvol in de springsport voor gevorderden (S) onder de fokkersdochter voordat ze eigendom werd van Stal Moorhof en dus werd bereden door Carsten-Otto Nagel. In de afgelopen jaren heeft Rarität gewonnen en geplaatst in internationale wedstrijden. Casalito's volle zus Cathleen is al succesvol geweest in springcompetities voor gevorderden (S**).

Casalito's vader Casall is één van de meest succesvolle springpaarden ter wereld. Hij kan wijzen op vele overwinningen en uitstekende klasseringen in topspring wedstrijden onder zijn vaste ruiter Rolf-Göran Bengtsson. Op de Olympische Spelen in Londen kwalificeerde hij zich voor de finale van de beste 25, maar kon hij vanwege een blessure niet meedoen. In 2013 won hij onder Rolf-Göran Bengtsson de bronzen medaille met het Zweedse team op het Europees Kampioenschap in Herning (DK) en werd hij na indrukwekkende prestaties vierde in het individuele klassement. Casall kan ook op het gebied van de fokkerij overtuigen en wordt al beschouwd als de topvererver van het Holsteiner ras. In 2011 bracht hij de kampioensmerrie Akimba, de vierjarige staatskampioen van Show Jumpers Cascor, het toppaard van de najaarsveiling Chantilly en de reservewinnaar van de licentie Cascadello I, die geveild werd voor de recordprijs van 600.000 euro. In 2012 domineerden de nakomelingen van Casall de licentiepartij in Neumünster. Hij bracht drie gekeurde zonen, waaronder de premiehengst Clarcon, die net als Graaf Ebony bij het Holsteiner Verband werd geplaatst. In 2013 bracht hij Casaltino, de kampioenshengst in Neumünster, en vier andere gekeurde zonen.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL