Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Veulenverkoop

Veulenverkoop

Veulens kopen in Behrendorf - Holsteiner veulenverkoop door Harald Andresen

Holsteiner paardenfokker Harald Andresen fokt bij Hof Eibens al meer dan 20 jaar met succes Holsteiner springpaarden. Zijn veulens, die ook te koop zijn, stammen aan moederskant af van fokmerries uit succesvolle Holsteiner merrielijnen zoals 18A2 of 730B. De merries stammen af van hengsten als de beroemde Lord, Caretino en Cor de la Bryere.

Deze merries zijn gefokt naar huidige en moderne hengsten uit de Holsteinse paardenfokkerij. Jaarlijks worden er zo'n 15 - 20 Holsteiner veulens geboren in de stal van de paardenfokker Harald Andresen. Deze veulens die te koop zijn, stammen af van hengsten als de Holsteiner hengst Quirado, Caretino, Lasino en Corrado I.

Dus als u een Holsteiner veulen met de beste stamboom wilt kopen, dat een succesvol springpaard van morgen kan worden, neem dan een kijkje bij de veulens van de Holsteiner veulenverkoop en de Holsteiner paardenfokkerij van Harald Andresen, Eibens boerderij in Behrendorf.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL