Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Holsteiner hengst van Urleven Pironniere

Holsteiner hengst van Urleven Pironniere

Holsteiner springpaarden te koopHolsteiner hengst van Urleven Pironnier uit NataliHolsteiner paardenfokveulenverkoop

Paardenverkoop Paard / Veulen VerkochtHolsteiner hengst - geboren 2009 - Stamm 730 B- door de hengst Urleven Pironniere

Verkoop van truienDeze Holsteiner jongere voor Frans bloed is gefokt naar de Bezierksprämierten Holsteiner merrie met uitstekende kwaliteiten op de sprong en beste rijdbaarheidswaarden, zelfs in de springwedstrijden, is succesvol geweest en ging door een blessure in de fokkerij. Het 1e Holsteiner veulen van Cash and Carry is al in Nederland gekeurd. Deze hengst trok de aandacht met de beste springscore van zijn jaar. Deze hengst heeft vermogen en zelfvertrouwen en is een prestatiegerichte springatleet van het bijzondere kaliber.

Meer over Holstein veulenhouderij Corrado, Holstein, hengst | Natali van Corrado I - 730 B | Holsteinse paardenfokkerij Sync en gecorrigeerd door dr.jackson voor paardenfokkerij-holsteiner.de

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Paardenfoto's:

{gallery}paarden/verkoop_paarden/paard_04_Urleven_Pironniere_van_Natali{/gallery}

[top]


Hengsteninformatie: Urleven Pironniere

Dit is een soort blinde tekst. Je kunt het gebruiken om te zien of alle letters er zijn en hoe ze eruit zien. Soms gebruik je woorden als Hamburgefonts, Rafgenduks of Handgloves om lettertypes te testen. Soms bevatten zinnen die alle letters van het alfabet bevatten - deze zinnen worden "pangrammen" genoemd. Heel bekend is deze: de snelle bruine vos springt over de luie oude hond.

[top]

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL