Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
De jonge trui

De jonge trui

Het jonge dressuur- en springpaard - van de eerste start tot succes in de gevorderde klasse op woensdag 2 maart in Krefeld

We weten allemaal dat basiswerk de basis vormt van de opleiding. Maar hoe bouw ik mijn rijpaard consequent, gezond en doelgericht op zonder het te zwaar te belasten? Eberhard Seemann, National Trainer "Children" Jumping en de Sport Promotion Group van de Duitse Federale Strijdkrachten in Warendorf en Christoph Hess, hoofd van de FN Training Department en de Personal Members Division, zullen de Personal Members op de PM Regional Conference op woensdag 2 maart in het Kühnen Riding Centre in Krefeld de training van jonge paarden in opeenvolgende etappes uitleggen en demonstreren, rekening houdend met de ontwikkelingsfase van het lichaam en de psyche en de dispositie van het paard.

Zowel de opleidingsaspecten als de evaluatiecriteria vanuit het oogpunt van de rechter staan in het middelpunt van de belangstelling. Eerst illustreert Eberhard Seemann de individuele trainingsstappen in de springtraining in de rijbak met verschillende paarden, voordat Christoph Hess de weg van een jong paard laat zien vanaf de eerste rijproef tot aan de dressuurproef klasse M en de dressuurproef klasse S voor zeven- en achtjarige paarden.

De regionale PM-conferentie begint om 18.00 uur en kost 15 euro inclusief een snack, voor niet-PM 25 euro. De deelname kan worden erkend voor houders van een licentie voor opleiders als bijscholing met drie leereenheden. Registratie: Duitse Ruiterfederatie (FN), Persoonlijke Leden Divisie, 48229 Warendorf, telefoon 02581/6362-246, fax 02581/6362-100, e-mail PM-Veranstaltungen@fn-dokr.de.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL