Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2013 merrieveulen van Conrato MV Coriolan

2013 merrieveulen van Conrato MV Coriolan

Holsteiner veulens Haral AndresenHolsteiner merrieveulen van Conrato

Holsteiner merrieveulen - geboren 26.03.2013- Stamm 730 B- Hengsten: Conrato/ Coriolan/ Landgraaf I/ Colt

VeulenverkoopGayade moeder van dit veulen is ook de moeder van de Holsteiner fokmerrie... Natali ook bij Harald Andresen in de fokkerij en de MM-merrie te Utalieen andere fokmerrie van Hof Eibens. In eerste instantie zegevierend in de springsport tot aan klasse M** kon Gaya dan ook doorgeven in de fokkerij haar prestatievermogen, vermogen op de sprong en de beste rijvaardigheid waarden. Veulens uit deze Holsteiner merrie zijn eenvoudigweg GOED!

De licentiecommissie en het publiek in Neumünster 2010 waren het over één ding eens: Conrato is een van de beste Caretino-zonen die ooit in de Holstenhalle zijn gekomen. Een hengst met een uitmuntend type, die zich kenmerkt door een moderne presentatie en grote harmonie.

Dit Holsteinse merrieveulen heeft alles wat een springpaard van de toekomst nodig heeft!

Veulen te koopHet spijt ons, maar we hebben nog geen verdere informatie over dit holsteiner veulen, dat te koop is, opgeschreven. Indien u meer informatie wenst over dit veulen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Harald Andresen personal.

 

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulen video: Holsteiner merrieveulen

 

Als u problemen heeft met deze paardenvideo, of als u de video van dit paard in een groter formaat wilt bekijken, neem dan contact met ons op.
kwaliteit, u kunt deze paardenvideo hier ook downloaden als Windows Media Video (wmv).
Klik op de volgende link en de video wordt direct in uw Windows Media Player geopend.

 

[top]


Veulenfoto's: Holsteiner merrieveulen van Conrato

{gallery}Foals/2013/St_Conrato_Coriolan{/gallery}

[top]


Stamboom

Conrato Caretino Caletto II Cor de la Bryère
Deka
Isidore Metellus
Corbala
Online IX Quinar Quidam de Revel
Adele
Jugave Corofino I
Dugave
 
Gaya Coriolan Calypso II Cor de la Bryere
Tabel
Indisch Capitano
Hongaars
Zarathustra Landgraaf I Ladykiller xx
Warthburg
Essaya Colt
Senta

 

[top]


Hengsteninformatie:  Conrato

Stamboom Cassini I kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

Conrato's vader Caretino is zonder twijfel één van de meest succesvolle hengsten in de Holsteinse fokkerij. Zijn meest succesvolle nakomelingen zijn Chupa Chup, die in 2009 de Grand Prix van Hamburg won met Bernado Alves, Cristallo onder Richard Spooner, de beste springruiter ter wereld in 2012 volgens WBFSHRanking. De Verband hengst Casall la Silla is één van de meest succesvolle Caretino nakomelingen. Met Cristallo en Casall la Silla levert Caretino twee van de vier toppaarden die de Holsteinse fokkerij op de eerste plaats zetten in de WBFSH World Ranking lijst van fokkersverenigingen bij de beoordeling van springpaarden.

In totaal heeft Caretino al meer dan 60 gelicentieerde zonen. De FN-fokwaardeschatting toont Caretino met een index van 153 punten onder de topverervers van alle Duitse hengsten, op de WBFSH-lijst van goedgekeurde springhengsten staat hij wereldwijd op de 6e plaats.

Uit de 3401-stam komen onder andere de internationaal succesvolle springpaarden Cool Man 2 van Carthago onder Holger Wulschner of Cyrano de Bergerac met Franke Sloothaak en het zeer succesvolle dressuurpaard Almoretto met Petra Wilm.

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL