Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2015 - Merrieveulen van de hengst Casalito

2015 - Merrieveulen van de hengst Casalito

Holsteiner - merrieveulen van Casalito 2015 uit Dunja van Legolas, Calypso II, Fier de Lui Z, Ladykiller XX - Stamm 4779, geboren 03.03.15

Dit Holsteiner veulen laat de fokker Harald Andresen elke dag weer glimlachen, want dit frisse, slimme oog heeft alles altijd goed in het vizier. Het talent en de performance attitude zijn hier sowieso niet om te debatteren. De juiste basis en de superhoekige achterhand in combinatie met de sterke schouder maken de atleet herkenbaar. De beweging begint altijd van achteren en de "start" is krachtig en door het lichaam heen. Een groot talent van de Holsteiner sportpaardenfokkerij Harald Andresen.

{gallery}salone/foals/2015/ST_Casalito_Legolas/{/gallery}

{galerij}salaris/foals/2015/Dunja_Casalito/{/galerij}

 

De Holsteiner hengst Casalito

Deze expressieve jonge hengst wist zowel de keuringscommissie als het publiek te overtuigen op de keuring in 2011 in Neumünster. Gekenmerkt door zijn sterk geconstrueerde bovenlijn en correcte basis toont hij in zijn uiterlijk heel duidelijk de erfenis van zijn grootvader Caretino. Zijn basisgangen zijn zeer goed in stap, bodembedekking en elastiek. De moeder, Lalique II, gaat terug naar de zeer interessante 18A2-lijn en is door het hoge percentage volbloeden bijzonder zwaarwichtig. Zij leidt met Landgraf I en Lord de twee beste Ladykiller xx-zonen in directe opvolging. Deze twee helden van het Holsteiner ras hebben hun stempel gedrukt op de internationale springsport met nakomelingen als Landlord, Lausbub, Libero, Taggi en Livius en Lugana. In de verdere lijn volgen de Marlon xx-zoon Mikado en de twee zeer interessante volbloedhengsten Nevado xx en Cottage Son xx. Moeder, grootmoeder en overgrootmoeder hebben succesvolle nakomelingen voortgebracht in de springsport voor gevorderden (S).

http://holsteiner-verband.de

 

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL