Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
Holsteiner hengst van Cancara uit V-Undine

Holsteiner hengst van Cancara uit V-Undine

Holsteiner springpaard te koopHolsteiner hengst van Cancara uit V-UndineHolsteiner paardenfokveulenverkoop

Paardenverkoop Paard / Veulen VerkochtHolsteiner hengst - geboren 2009 - Stamm 0000 - door de hengst Cancara

Verkoop van truienDe Holsteiner hengst Cancara is de vader van deze jongeman. Cancara zelf is een grootramig prestatieatleet die volledig is beïnvloed door zijn vader Cassini I. Cassini I bloed is een integraal onderdeel van de Holsteinse paardenfokkerij. De instelling om te leiden en het bijna oneindige vermogen op de sprong maken deze Holsteiner tot een springpaard van de absolute bijzondere klasse!

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Paardenfoto's:

{gallery}paarden/verkoop_paarden/paard_05_Cancara_out_V-Undine{/gallery}

[top]


Hengsteninformatie: Cancara

Dit is een soort blinde tekst. Je kunt het gebruiken om te zien of alle letters er zijn en hoe ze eruit zien. Soms gebruik je woorden als Hamburgefonts, Rafgenduks of Handgloves om lettertypes te testen. Soms bevatten zinnen die alle letters van het alfabet bevatten - deze zinnen worden "pangrammen" genoemd. Heel bekend is deze: de snelle bruine vos springt over de luie oude hond.

[top]

Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL