Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2011 Lorentine - veulen van Connor - 628B

2011 Lorentine - veulen van Connor - 628B

Holsteiner veulenverkoopColt van ConnorVeulen verkocht - veulen verkocht

Holsteiner hengstveulen - geboren 29.04.2011- Stamm 628B- Hengsten: Connor/MV. Lorentin/ MMV. Corleone/ MMV Ladykiller xx

VeulenverkoopDe Holsteinse veulens van Connor kenmerken zich door veel gang en beweging (126 punten), waardoor dit hengstveulen zich ook op het hoogste bewegingsniveau presenteert. De beproefde Landgraf / Ladykiller xx-bloedlijn is twee keer vertegenwoordigd in de moederlijn. Dit Holsteiner veulen is een springpaard voor de toekomst.

Veulen te koopHet spijt ons, maar we hebben nog geen verdere informatie over dit holsteiner veulen, dat te koop is, opgeschreven. Indien u meer informatie wenst over dit veulen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Harald Andresen personal.

 

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulen video: Colt van Connor

{flv breedte="540″ hoogte="304″ img="paarden/voeders/2011/Lorentine_foal_Connor/DSC_3950.jpg"}voeders/2011/Lorentine_foal_Connor/007_Lorentine{/flv}

Als u problemen heeft met deze paardenvideo, of als u de video van dit paard in een groter formaat wilt bekijken, neem dan contact met ons op.
kwaliteit, u kunt deze paardenvideo hier ook downloaden als Windows Media Video (wmv).
Klik op de volgende link en de video wordt direct in uw Windows Media Player geopend.

2011 Lorentine - hengstveulen van Connor - 628B andresen, casall, connor, eibens, veulen, winnen, harald, hengst, veulen, boerderij, holsteiner, informatie, ladykiller, stamboom, paardenfokkerij mov klein Download video colt van Connor 27,82 MB

[top]


Veulenfoto's: Colt van Connor

{gallery}paarden/voeders/2011/Lorentine_foal_Connor{/gallery}

[top]


Stamboom

 Connor Casall Caretino Caletto II
Isidore H
Kira XVII ZB1-BP Lavall I
Maltia H
Korrada S ZB1-VP Cor de la Bryère SF Rantzau xx
Citeren SF
Bodem H Capitool I
Ketting H
 
Lorentine Lorentin Loutano Landgraaf I
Troje
Wiena Latino
Nairobi
xxxx Corleone xxxx
xxxx
xxxx Ladykiller xx
xxxx

 

[top]


Hengsteninformatie: Hengst Connor 

Stamboom Connor kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

De moeder van Connor is de volle zus van Corrado, die tussen 1991 en 1997 succesvol was in de internationale springsport onder Bo Kristoffersen en Franke Sloothaak en tal van Grote Prijzen won zoals in Leuwaarden, Dortmund, Aarhus, Neumünster en Kiel. Hij slaagde erin zijn eigen hengstenlijn te vestigen in Holstein en bracht meer dan twee decennia lang internationale toppaarden zoals Corrada (Peter Charles), Cosima (Markus Fuchs), Think Twice (Leopold van Asten), Clinton (Dirk Demeersman) en meer recentelijk Corradina (Carsten-Otto Nagel).

Connor's vader Casall La Silla heeft zich enorm ontwikkeld in de stal van de Olympische zilveren medaillewinnaar van Hong Kong, Rolf-Göran Bengtsson, hij won in 2009 al de Grote Prijs van Oslo, Odense en Stockholm, in 2010 won hij zowel de Grote Prijs van Falsterbo als van Rotterdam en wist de Wereldbeker jumping in S'Hertogenbosch te winnen. Qua fokkerij kan Casall La Silla al als positieve vader worden aangemerkt. Zestien zonen met een Holsteinse licentie en 24 staatspremiemerries gaan naar zijn succesverhaal. Daarnaast heeft hij Vontessa VA, de Kampioensmerrie van de Elite Mare Show in Elmshorn in 2008 en Catch it, de Reserve-Kampioen van de 2009-licentie, die een ongekende topprijs van € 450.000 heeft behaald.

De merrielijn 6879 is één van de krachtigste in de Holsteinse fokkerij. Al in de jaren 50 kreeg deze lijn veel aandacht door de successen van de merries Baden (Hans Evers) en Original Holsatia (Fritz Thiedemann). Later was het Landlord (Breido Graf zu Rantzau, Ludger Beerbaum) en Lausbub (Achaz von Buchwaldt). Vandaag is het Aquino onder Franke Sloothaak en Cassiato, winnaar van de wereldbekerwedstrijden onder de Australische Harley Brown.
Bij zijn hengstenkeuring heeft Connor zoals verwacht uitstekend werk geleverd. Hij kreeg een 9,25 in het vrijspringen en een 10,0 in het springparcours, wat hem een springindex van 130,54 punten en een tweede plaats in het springklassement opleverde.

Zijn veulens worden vooral gekenmerkt door veel gangen en gedrevenheid (126 punten), hij kreeg 122 indexpunten in de totale fokwaarde van de veulenwaardering.

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL