Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2013 Amira - merrieveulen van Riscal/ Cassini I

2013 Amira - merrieveulen van Riscal/ Cassini I

Riscal LS La Sillav. Risueno l.Sil AUS - Formateur WPN Filly door Riscal la Silla AUSHolsteiner paardenfokveulenverkoop

Holsteiner merrieveulen - geboren 2013- Stamm 1228- Hengsten: Riscal la Silla AUS/ Cassini I/ Sir Sjostakov xx/ Raimondo

VeulenverkoopHarald Andresen maakte natuurlijk gebruik van de zeer interessante fokkerij-uitkruising via de grootramige, Mexicaanse hengst Riscal LS La Silla. (Riscal LS La Sillav. Risueno l.Sil AUS - Formateur WPN) De pedigree van Riscal gaat meerdere generaties terug op volbloedhengsten die zeer succesvol zijn in de race- en sportpaardenfokkerij. In de volbloed wereldberoemde namen als Charlottesville xx, Dante xx of Hyperion xx staan zijn interessante pedigree.

De Holsteiner - moeder merrie is over de belangrijke Cassini I bloed met volbloed in verband zeer goed door getrokken. Het Holsteiner topveulen (op de foto's slechts enkele dagen oud) ontwikkelt zich zeer goed. De achterhand belooft kracht en de toplijn is mooi getekend in 3 bogen. Een Holsteiner merrieveulen dat zeker voldoet aan de fokdoelstelling van het Holsteiner Verband. Karakter - charisma - klasse met zekerheid.

Veulen te koopHet spijt ons, maar we hebben nog geen verdere informatie over dit holsteiner veulen, dat te koop is, opgeschreven. Indien u meer informatie wenst over dit veulen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Harald Andresen personal.

 

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulen video: Filly door Riscal LS La Sillav. Risueno l.Sil AUS - Formateur WPN


 

[top]


Veulenfoto's: Filly van Riscal LS La Sillav. Risueno l.Sil AUS - Formateur WPN

{gallery}feesten/2013/St_Riscal_Amira{/gallery}

[top]


Stamboom

Riscal LS La Silla
Risueno l.Sil AUS Orensano xx Amateur xx
La Orgullosa xx
Malpensada AUS Piensa Mal xx
Mestiza AUS
Anne-Maria WPN Formateur WPN Pool
Louwra A AUS
Sillie Maria WPN Santa Luigi xx
Zilda Maria WPN
 
Amira Cassini I Capitool I Capitano
Folia
Wisma Caletto II
Prisma
xxxx Meneer Sjostakov xx xxxx
xxxx
xxxx Raimondo
xxxx

 

[top]


Hengsteninformatie:  Riscal LS La Sillav. Risueno l.Sil AUS - Formateur WPN

Stamboom Cassini I kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

Zijn pedigree gaat meerdere generaties terug tot zeer succesvolle volbloedhengsten in de race- en sportpaardenfokkerij. In de wereld van de volbloeden kenmerken namen als Charlottesville xx, Dante xx of Hyperion xx zijn interessante pedigree.

Riscal's moeder Classic La Silla was jarenlang een zeer succesvol lespaard voor de kinderen van de familie Romo.

Formateur, de vader van Classic La Silla, is een zoon van de zeer succesvolle Holsteiner hengst Pol, in de Nederlandse fokkerij bekend als Polaris. Naast Riscal produceerde Classic La Silla ook Elco en Talento LS, die succesvol zijn in de internationale sport in Frankrijk.

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL