Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2013 Gaya - merrieveulen van Conrato

2013 Gaya - merrieveulen van Conrato

Holsteiner merrieveulen van Conrato veulenpremieHolsteiner merrieveulen van Conrato veulenpremieverkocht

Holsteiner merrieveulen - geboren 2013- Stamm 730 B- Hengsten: Conrato/ Coriolan/ Landgraf I/ Colt/ Mader

VeulenverkoopZeer elegant, sterk in beweging en gewoonweg overtuigend - Holsteiner merrieveulen bekroond met veulenpremie. Conrato's vader Caretino is zonder twijfel één van de meest succesvolle hengsten in de Holsteinse fokkerij. Zijn meest succesvolle nakomelingen zijn Chupa Chup, die in 2009 de Grand Prix van Hamburg won met Bernado Alves, Cristallo onder Richard Spooner, de beste springruiter ter wereld in 2012 volgens WBFSHRanking. Gayade moeder van dit veulen is ook de moeder van de Holsteiner fokmerrie... Natali ook bij Harald Andresen in de fokkerij en de MM-merrie te Utalieen andere fokmerrie van Hof Eibens. In eerste instantie zegevierend in de springsport tot aan klasse M** kon Gaya dan ook doorgeven in de fokkerij haar prestatievermogen, vermogen op de sprong en de beste rijvaardigheid waarden. Veulens uit deze Holsteiner merrie zijn eenvoudigweg GOED!

Veulen te koopHet spijt ons, maar we hebben nog geen verdere informatie over dit holsteiner veulen, dat te koop is, opgeschreven. Indien u meer informatie wenst over dit veulen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Harald Andresen personal.

 

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulens video: Holsteiner merrieveulen van Conrato veulenpremie


 

[top]


Veulenfoto's: Holsteiner merrieveulen van Conrato veulenpremie

{gallery}Foals/2013/St_Conrato_Coriolan{/gallery}

[top]


 

 


Hengsteninformatie:  Conrato

Stamboom Cassini I kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

De basisgangen zijn zeer goed gereguleerd, voorzien van veel ruimte en worden optimaal gedragen door de achterste voet. Bij de sprong inspireert hij met voorzichtigheid en de uitmuntende techniek, die ook gepaard gaat met een groot vermogen.

De moeder Online IX was de winnende merrie in het Nordfrieslandse korfdistrict en is één van de beste merries van haar jaar, ze bracht al de gekeurde hengsten Canon van Canto en Carré van Cassini II. Ze heeft ook een volle zus van Conrato, die al beginnende (A) en elementaire (L) proeven voor jonge springpaarden heeft gewonnen. Grootmoeder Jugave bracht Quando 24 van Quinar, een zeer succesvol jong springpaard.

Conrato's vader Caretino is zonder twijfel één van de meest succesvolle hengsten in de Holsteinse fokkerij. Zijn meest succesvolle nakomelingen zijn Chupa Chup, die in 2009 de Grand Prix van Hamburg won met Bernado Alves, Cristallo onder Richard Spooner, de beste springruiter ter wereld in 2012 volgens WBFSHRanking. De Verband hengst Casall la Silla is één van de meest succesvolle Caretino nakomelingen. Met Cristallo en Casall la Silla levert Caretino twee van de vier toppaarden die het Holsteiner ras op de eerste plaats zetten op de WBFSH World Ranking lijst van fokkersverenigingen in de springsport.....

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL