Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2013 Gaya - merrieveulen van Conrato

2013 Gaya - merrieveulen van Conrato

Holsteiner merrieveulen van Conrato veulenpremieHolsteiner merrieveulen van Conrato veulenpremieverkocht

Holsteiner merrieveulen - geboren 2013- Stamm 730 B- Hengsten: Conrato/ Coriolan/ Landgraf I/ Colt/ Mader

VeulenverkoopZeer elegant, sterk in beweging en gewoonweg overtuigend - Holsteiner merrieveulen bekroond met veulenpremie. Conrato's vader Caretino is zonder twijfel één van de meest succesvolle hengsten in de Holsteinse fokkerij. Zijn meest succesvolle nakomelingen zijn Chupa Chup, die in 2009 de Grand Prix van Hamburg won met Bernado Alves, Cristallo onder Richard Spooner, de beste springruiter ter wereld in 2012 volgens WBFSHRanking. Gayade moeder van dit veulen is ook de moeder van de Holsteiner fokmerrie... Natali ook bij Harald Andresen in de fokkerij en de MM-merrie te Utalieen andere fokmerrie van Hof Eibens. In eerste instantie zegevierend in de springsport tot aan klasse M** kon Gaya dan ook doorgeven in de fokkerij haar prestatievermogen, vermogen op de sprong en de beste rijvaardigheid waarden. Veulens uit deze Holsteiner merrie zijn eenvoudigweg GOED!

Veulen te koopHet spijt ons, maar we hebben nog geen verdere informatie over dit holsteiner veulen, dat te koop is, opgeschreven. Indien u meer informatie wenst over dit veulen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Harald Andresen personal.

 

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulens video: Holsteiner merrieveulen van Conrato veulenpremie


 

[top]


Veulenfoto's: Holsteiner merrieveulen van Conrato veulenpremie

{gallery}Fohlen/2013/St_Conrato_Coriolan{/gallery}

[top]


 

 


Hengsteninformatie:  Conrato

Stamboom Cassini I kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

Die Grundgangarten sind sehr gut geregelt, mit großem Raumgriff ausgestattet und werden vom Hinterfuß bestens getragen. Am Sprung begeistert er durch Vorsicht und die herausragende Technik, die auch von großem Vermögen begleitet wird.

De moeder Online IX was de winnende merrie in het Nordfrieslandse korfdistrict en is één van de beste merries van haar jaar, ze bracht al de gekeurde hengsten Canon van Canto en Carré van Cassini II. Ze heeft ook een volle zus van Conrato, die al beginnende (A) en elementaire (L) proeven voor jonge springpaarden heeft gewonnen. Grootmoeder Jugave bracht Quando 24 van Quinar, een zeer succesvol jong springpaard.

Conrato‘s Vater Caretino ist zweifelsohne einer der erfolgreichsten Vererber der Holsteiner Zucht. Seine erfolgreichsten Nachkommen sind Chupa Chup, der mit Bernado Alves 2009 den Großen Preis von Hamburg gewann, Cristallo unter Richard Spooner, das beste Springpferd der Welt 2012 laut WBFSHRanking. Der Verbandshengst Casall la Silla ist einer der erfolgreichsten Caretino-Nachkommen. Mit Cristallo und Casall la Silla stellt Caretino zwei der vier Top-Pferde, die die Holsteiner Zucht auf Platz eins der WBFSH World Ranking Liste der Zuchtverbände in der Wertung der Springpferde setzt..

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL