Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2013 Randy - Uriko

2013 Randy - Uriko

Holsteiner merrieveulenMerrieveulen van Uriko

veulen verkochtHolsteiner merrieveulen - geboren 2013 - Stamm 1223- Hengsten: Uriko/ Corrado I/ Capitol/ Landaris/ Corleone

Veulenverkoop: Holsteiner veulen van de topklasse! Uriko kon bij dit veulen zijn bewegingskracht weer doorgeven, met name de achterhandmechanica. Uriko's eerste veulenoogst onderscheidde zich door een zeer goed type en kreeg 138 indexpunten voor type en exterieur. De Holsteiner moeder van Corrado I heeft sinds het begin van haar fokkerijcarrière topveulens voortgebracht. Prestatie - rijvaardigheid - prestatiebereidheid - springvermogen en bewegingskwaliteit zijn bij dit veulen vanzelfsprekend!

Veulen te koopHet spijt ons, maar we hebben nog geen verdere informatie over dit holsteiner veulen, dat te koop is, opgeschreven. Indien u meer informatie wenst over dit veulen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Harald Andresen personal.

 

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulens video: Merrieveulen van Uriko


 

[top]


Veulenfoto's: xxxxxxx

{galerij}paarden/voeten/2011/xxxx{/galerij}

[top]


 

       
 
   
 
     
 
   
 
 
       
 
   
 
     
 
   
 

 

[top]


Hengsteninformatie: Hengst Uriko 

Stamboom Cassini I kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

Uriko kreeg in mei 2011 een licentie ter gelegenheid van de herkeuring en voltooide zijn 70-dagen test in Schlieckau. De toelating van Uriko is gebaseerd op een beslissing van de fokcommissie die het 30-daagse onderzoek als positief afgerond hengstenprestatieonderzoek heeft beoordeeld. Hij is in het najaar van 2011 geslaagd voor zijn hengstenkeuring. Het oordeel van de jury bevestigde de eerder getoonde talenten van de jonge hengst, met zijn galopscore van 9,25 en zijn springaanleg met een 8,83. In totaal behaalde de hengst een hengstenprestatietestfokkersscore van 130. Uriko is zeer goed in het type van het moderne springpaard. Met een hoogte van 1,72 m voldoet de hoogbenige 6-jarige hengst aan alle eisen van een Holsteiner hengst. Zijn hoofd is expressief, zijn nek is goed op zijn lichaam geplaatst en zijn lengte is goed geproportioneerd. Zijn rug is uitstekend geconstrueerd en gaat goed gespierd naar een sterke achterhand.

Uriko overtuigde van zijn eerste show en won een beginnersspringproef voor jonge paarden onder zijn ruiter Thomas Konle. Het paar heeft zich ook hoog geplaatst in de elementaire klasse testen voor jonge springpaarden.

http://holsteiner-verband.de

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL