Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2. jaar oude merrie van Numero Uno

2. jaar oude merrie van Numero Uno

Kinderen worden mensen!
We zijn erg blij met de ontwikkeling van onze 2 jaar oude merries! Hier is een van onze "sterren" van Numero Uno MV Diarado/ Carpaccio/ Lord Stamm 5964
(geboren in 2013 - foto's veulens en actueel)

Voor deze Holsteiner jonge merrie is "de Zon"de MMS. Vanaf de eerste dekking van de zon met Diarado (uit de eerste jaargang van Diarado) komt de moedermerrie tot deze 2 jaar oude Holsteiner merrie van Numero Uno. Ze is absoluut overtuigend in beweging en er wordt veel verwacht bij de sprong. Deze merrie is momenteel ongeveer 1,69 langbeenig, edelmoedig met een prachtig gezicht uitgerust. We kijken nu al uit naar 2016, dan kunnen we dit droompaard in alle rust in het werk brengen. Meer info : +49 (0)171 44 29 890 Harald Andresen

{galerie}verkoop/paarden/2015_paarden/NumeroUno/{/galerie}

 

 

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL