Fohlenliste / Veulenlijst

veulenlijst

Kontakt / Contact

contact hof eibens

Eibens Boerderij


 
2013 Be my Lady - merrieveulen van Casall/ Cassini I

2013 Be my Lady - merrieveulen van Casall/ Cassini I

Holsteiner veulen van CasallFilly door CasallHolsteiner paardenfokveulenverkoop

Holsteiner merrieveulen - geboren 2013- Stamm 18 A2- Hengsten: Casall/ Cassini I/ Alcatraz/ Lord

VeulenverkoopCasall Ask heeft een bijzondere betekenis door zijn vader Caretino. Deze bijzondere hengst belichaamde op bijna ideale wijze het doel van de Holsteiner paardenfokkerij. Dit Holsteiner merrieveulen wordt gesteund door de top Cassini I bloed via de Holsteiner - moeder merrie. Type-opdruk, bergopwaarts gebouwd en met veel energie uit de achterhand met een uitstekende galopparde - Hir is een ander groot talent voor de springsport.

Veulen te koopHet spijt ons, maar we hebben nog geen verdere informatie over dit holsteiner veulen, dat te koop is, opgeschreven. Indien u meer informatie wenst over dit veulen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Harald Andresen personal.

 

Video's | Foto's | Stamboom | Hengst | Contact opnemen met | Moeder merrie

Als u meer informatie wilt over dit paard dat te koop of te veulen is of als u een show wilt inplannen, neem dan direct contact met mij op via e-mail of telefoon. Ik geef u graag alle informatie over dit paard en beantwoord alle vragen die u heeft over dit paard dat te koop staat: Harald Andresen - Holsteiner paardenfokkerij en paardenverkoop

Contact opnemen met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Veulen video: Filly door Casall

 

[top]


Veulenfoto's: merrieveulen van Casall

{gallery}Foals/2013/ST-Casall_Be_MY_Lady{/gallery}

[top]


Stamboom

Casall Caretino Caletto II Cor de la Bryère
Deka
Isidore Metellus
Corbala
Kira XVII Lavall I Landgraaf I
Mevrouw
Maltia Raimond
Het spijt me.
 
Wees mijn Vrouwe Cassini I Capitool I Capitano
Folia
Wisma Caletto II
Prisma
xxxx Alcatraz xxxx
xxxx
xxxx Heer
xxxx

 

[top]


Hengsteninformatie:  Casall

Stamboom Cassini I kijk op
(klik op, er wordt een nieuw venster geopend)

Casall Ask heeft een bijzondere betekenis door zijn vader Caretino. Deze bijzondere hengst belichaamde op bijna ideale wijze het doel van de Holsteinse paardenfokkerij. Casall's moeder, de merrie Kira, is vanuit foktechnisch oogpunt zeer interessant. Ze gaat terug op de merrielijn 890, één van de meest succesvolle prestatielijnen in de Holsteinse fokkerij. Kira heeft Lavall I, een Landgraf I zoon, als haar vader. Op de licentie in Neumünster in 2005 was ze met haar zoon Clarence van Carano de reservewinnaar.

Casall's grootmoeder, de merrie Maltia van Raimond, verdient ook veel aandacht in de fokkerij. Samen met Lord produceerde ze de merrie Taura. Taura bracht op haar beurt de gekeurde hengsten Ringo Starr en Cesano I en Cesano II. En ook de internationaal succesvolle ruin Dandy met Alison Firestone en zijn volle broer Conally, die met Marcus Renzel vele internationale wedstrijden won, kwam uit deze connectie met Caretino.

[top]

Neem contact op met Eibens Farm - Harald Andresen
Verkoop van springpaarden, dressuurpaarden, remontes en veulens van onze eigen Holsteiner paardenfokkerij.

Commentaar is gesloten.
nl_NLNL